Background adbanner
calendar

Utorak 17. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kako da napravite DOMAĆE SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE koje skida NAJGORE MRLJE: Prirodno, a čisti od PODA DO PLAFONA MAJLI SAJRUS NA SUDU! Glavni razlog navodni plagijat pesme “Flowers” STRAVIČNO! MEDVED NAPAO NAŠEG JUTJUBERA! Upao u pećinu i bio na ivici života ANITA I ANĐELO PRAVE TAJNO SVADBU?! Stanojlovićeva otkrila veliku tajnu i izlanula se “Upućujem NAJISKRENIJE ČESTITKE svim pripadnicima KATOLIČKE ZAJEDNICE U SRBIJI!”  Vučić na proslavi povodom 100 godina Beogradske nadbiskupije! “KAŽNJEN SA 60.000 EVRA” Procurile stravične tvrdnje o učesniku rijalitija! “SKINUĆU SE GOLA I TRČAĆU OKO ZGRADE” Milica Todorović van sebe, ključa od besa! Bivša rijaliti učesnica ponovo OTIŠLA POD NOŽ! ŠOKIRALA fotografijom, evo šta je sve radila (FOTO) “NISU HTELI DA REANIMIRAJU MOJE DETE! Na moje oči je umirala, dok mi je doktor IZJAVLJIVAO SAUČEŠĆE!” POČASTIO DEČKO: EKSKLUZIVNO! Ruža Rupić ugradila NOVE SILIKONE! Nakon Dubaija i ekskluzivnih poklona iskeširao 4.000 € na ove CICE! ĆERKA MELINE I HARISA BEZ BLAMA! Spušta helanka, oblizuje se sva znojava i snima grudi! EKSKLUZIVNO! Dragica Zlatić iznela sve datalje vezane za rijaliti! Pevačica se dotakla Zole i Miljane! Obeležava se 100 godina Beogradske nadbiskupije: Vučić se pojavio na SVEČANOSTI! “TRI OPERACIJE, TRIDESET ZRAČENJA I TRI HEMIOTERAPIJE” Marija Kulić prošla PAKAO u borbi za život MILJANA KULIĆ OTKRILA IME ZA BEBU! Ima posebno značenje, a evo na koga je podseća NIKAD VRELIJE IZDANJE JELISAVETE ORAŠANIN! Duboki šlic i silikonske grudi od kojih zastaje dah, napravila HAOS

Otac Sergeja Trifunovića o NJEGOVOM HAPŠENJU: “Bio je na ‘ničijoj zemlji’, a onda su ga HRVATSKI SLUŽBENICI…”

Objavio: RHT
17/09/2024 3:53 PM

Otac Sergeja Trifunovića o NJEGOVOM HAPŠENJU

U domaćim medijima pojavila se vest kako je uhapšen glumac Sergej Trifunović.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako se navodilo, sinoć oko ponoći je priveden na graničnom prelazu Bajakovo.

Sergejev otac, takođe glumac Tomislav Trifunović oglasio se za medije i objasnio kako je njegov sin bio na “ničijoj zemlji” u trenutku hapšenja.

“Sergej nije ušao u Hrvatsku. Došao je na granicu i raspitivao se na kiosku da li ima nekih problema ako bi ušao u Hrvatsku. On je bio na ‘ničijoj’ zemlji i hrvatski službenici su ga odvukli“, izjavio je Tomislav.

Otac Sergeja Trifunovića o NJEGOVOM HAPŠENJU

Na granici sa Hrvatskom, Trifunović je bio sa suprugom Isidorom, a Tomislav je naveo još jedan detalj.

“Oni su se uputili u Rijeku. Nisu mu dali da bilo koga pozove telefonom. Njegova supruga je ostala sama na granici i ona mi je rekla sve ove informacije”, rekao je je Tomislav Trifunović za N1.

Foto Antonio Ahel/ATAImages

Čeka ga SUĐENJE

Hrvatski mediji prenose kako će Sergej u toku dana biti doveden u Opštinski prekršajni sud u Splitu, gde ga čeka novo suđenje. 

Naime, pre tačno godinu dana, Trifunović je kažnjen nakon što su ga prijavili građani na splitskoj plaži Kaštelet jer je svog psa Mileta držao bez nadzora, navodilo se u medijima.

Trifunović je navodno tada omalovažavao službenike, zbog čega je priveden u stanicu. Na kraju je za samo dva dana platio čak nekoliko kazni, uz godinu dana zabrane ulaska u zemlje Evropske Unije.

ŠTA KAŽE ISIDORA

Sergejeva žena Isidora oglasila se na Instagramu u jutarnjim satima.

Sinoc oko ponoci moj suprug je priveden na granicnom prelazu Bajakovo, nakon prestanka vazenja zabrane ulaska na teritoriju EU. Bez ikakvog obrazlozenja uz velike neprijatnosti kojima sam prisustvovala ukljucujuci fizicko nasrtanje sluzbenika granične policije. Odveli su ga u nepoznatom pravcu“, napisala je Isidora i dodala kako devet sati nije imala nikakve vesti o suprugu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Hypetv.rs V.M.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner