Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ŠA JE NAVEO VANJU DA POBACI?!” Tara ŠOKIRA JAVNOST, isprozivala Anitu i Anđela: “Biće zajedno dok NE POTROŠE PARE!” “DAĆU MU PARE ZA ALIMENTACIJU! Dužnik sam mu” Brutalan odgovor Dejana Dragojevića na prozivke Filipa Cara (VIDEO) KADA DUGO SEDENJE POSTAJE OPASNO?! Posle ovoga nastaju posledice po SRCE i KIČMU “IZUD*RAĆU GA KAO MAGARCA” Kristijan Golubović BRUTALNO o Caru: “Moliće me da prestanem” NINA SENIČAR PODELILA INTIMNE TRENUTKE SA SINOM! Glumica se porodila pre 12 dana, a već se vratila radnim obavezama! (FOTO) “Vrlo brzo je bila dobro posle KIRETAŽE!” Ana Ćurčić smatra da je ANELI LAŽIRALA TRUDNOĆU: Evo šta kaže o Maji i Stanislavu (VIDEO) OGLASILA SE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ NAKON VENČANJA! Bivša misica otkrila kako ona i Bogdan provode vreme, pa emotivnom objavom oduševila sve! (FOTO) ZEMLJOTRES POGODIO SRBIJU! “NEK I MOJOJ ĆERKI PLJUJU U USTA KAD NAPUNI 18” Šok intervju Desingerice, progovorio o narkoticima, pa zaključio: “Ja sam umetnik!” “Neću da pričam o tim ĐUBRADIMA!” Tea Tairović ŠOKIRALA IZJAVOM o BIVŠIM MOMCIMA “Ša je EMOTIVNO NEURAVNOTEŽEN!” Ana Ćurčić ZAGRMELA: Ne bi me čudilo da se Anita SASTAJALA SA MUŠKARCIMA…” (VIDEO) “NISAM SE SLAGALA SA SVEKROM I SVEKRVOM” Ispovest Bojane Barjaktarević: “ZA NJIH SAM BILA PEVALJKA!” “DALA JE TRI MILIONA ZA RENOVIRANJE!” Ana i Bastijan odbili da prodaju vilu za 15 miliona evra, njihovo obezbeđenje otkrilo sve! “Ona SAMO POKUŠAVA DA ME KOPIRA!” Tara nije štedela devojku svog bivšeg: Smatra da je Miona sa Ša IZ KORISTI?! (VIDEO) PRINC OD VRANJE DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Pevač sleteo sa puta, hitno se oglasio, evo u kakvom je stanju! Bivši muž Indire Levak o RAZVODU: “Nisam shvatao da njoj treba NEŠTO DRUGO!”

SELIN DION PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON VESTI O BOLESTI: Evo kako sada izgleda pevačica! (FOTO)

Objavio: RHT
02/11/2023 8:30 PM

Poznata pevačica Selion Dion juče se prvi put pojavila u javnosti nakon medijske ilegale, a društvo su joj pravili njeni sinovi.

Foto: Printscreen Instagram

Nakon što je nekoliko puta odlagala turneju zbog zdravstevnih problema, pevačica je odlučila prekine nastupe do daljeg kako bi se posvetila oporavku.

Selin se bori s bolešću koja ljude pretvara u „žive kipove“ dok progresivno „zaključava“ telo u krute položaje. Reč je o sindromu „ukočene osobe“, koji je, prema Nacionalnom institutu za zdravlje, „redak, progresivni neurološki poremećaj“ koji može uzrokovati ukočenost mišića u grudima, rukama i nogama. Ova bolest pogađa jednu od milion osoba, a iako leka nema, postoje tretmani koji mogu da uspore proces usporavanja agresivnosti bolesti.

U trenutku kada se saznalo za njenu bolset oglasila se njena sestra i objasnila detalje:

– Ne možemo pronaći nijedan lek koji deluje, ali nada je važna – poručila je.– Iskreno mislim da joj uglavnom treba odmor. Ona uvek ide iznad proseka prilikom nastupa, uvek se trudi da bude najbolja u svojoj igri – dodala je.

Malo nakon ovoga „Mirror“ je preneo poruku koja je rastužila sve. Oni su objavili da pevačica verovatno više nikada neće stati pred publiku i zapevati. Ovo je jako potreslo sve njene fanove koji obožavaju ovu pevačicu izvanrednog glasa, ali su svi podržali Selin i poželeli joj brz oporavak.

Jedan insajder je tada tvrdio da ona dane provodi u nesnosnim bolovima, grčevima i kretanje je svela na totalni minimum.

Sada se Selin, na oduševljnje svih svojih fanova pojavila u javnosti, prvi put nakon što je odlučila da napravi pauzu kada su nastupi u pitanju.

Selin se sa sinovima, najstarijim Reneom Šarlom i blizancima Edijem i Nelsonom, pojavila se na hokejaškoj utakmici između klubova koji dolaze iz Las Vegasa i Montreala, gradova između kojih Selin živi sa decom. Meč se odigrao upravo između klubova koji dolaze iz ova dva grada, “Montreal Kanadijens” i “Vegas Golden Najts”.

Ona je ovaj trenutka podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, a to je bila njena prva objava nakon pet meseci.

– Moji dečaci i ja sjajno smo se proveli na meču. Kakva utakmica! Hvala igračima što su se sreli s nama, to je divna uspomena. Želimo vam dobru sezonu – poručila je Selin na engleskom i francuskom, uz fotografije sa sinovima i članovima kluba.

Ova objava izazvala je bezbroj pozitivnih komantara, a njeni fanovi su još jednom pokazali da su uz nju i da ima njihovu punu podršku u svemu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner