Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

“SEKO KAD ĆE NOVE PESME”? Zoranah ZBUNILA pratioce! Previše Fotošopa

Objavio: RHT
28/11/2022 8:30 PM

Blogerka Zorana Jovanović poznata kao Zorannah često obrađuje fotografije u fotošopu.

Foto: Printscreen Instagram

I dok bi obično bila tema ogovaranja zbog “iskrivljene ruke” ili “umanjenog nosa” u fotošopu ovog puta je nešto drugo u pitanju.

Zorannah je toliko ispeglala facu, doterala je filterima, ali i šminkom da su svi pomislili da je na fotografiji Seka Aleksić.

Foto: Printscreen Instagram

– Seko kad će nove pesme, izgledaš mnogo lepo sine, doterala si liniju – pisali su Zorani u komentarima, a ova situacija je očigledno nasmejala i pevačicu koja se pohvalila “dvojnicom”.

Ona je Zoraninu fotku i gore pomenuti komentar podelila na Tviteru navodeći “Koliko ste ludi”, sa emotikonom koji plače od smeha.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner