Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

SEKA ALEKSIĆ OTKRILA: Ona mi je JEDINI PRIJATELJ NA ESTRADI! Biće LUDILO!

Objavio: RHT
29/11/2022 11:16 AM

Okupila je u prestoničkom hotelu, pripadnike sedme sile kako bi održala konferenciju povodom njenog novogodišnjeg nastupa.

FOTO: printscreen

Seka Aleksić je otkrila je detalje poslovne saradnje sa Slađom Alegro, s kojom će zajedno nastupiti na novogodišnjem nastupu

– Biće potpuno ludilo. Dogovarale smo se čak i šta ćemo oblačiti, kad će se koja presvlačiti i da li će biti mogućnosti da u nekom momentu budemo zajedno na sceni, pa da pevamo ona moju strofu, refren, ja njenu.

Seka nam je takođe otkrila i da se ne druži mnogo sa kolegama, ali kao izuzetak je izdvojila Slađu Alegro, ali i njenog saradnika Stanislava, sa kojim je oduševljena.

– Slađa Alegro mi je jedini prijatelj sa estrade. Čeo život sam u estradnim vodama, ali nažalost ja se ne družim mnogo sa kolegama. U poslovnom smislu, moram reći da je Stanislav odličan. Ja sam kao omađijana, samo idem za njim i pratim ga. Ako sam angažovala profesionalca, treba i da mu se prepustim.

Kako je uvek u trendu,a kreacije koje nosi su ravne svetskim zvezdama, zanimalo nas je i koliko finansijski izdvoji za garderobu.

– Mišliš pre saradnje sa Stanislavom? Pa tri puta više otkako sarađujemo. Sreća napravila sam kuću pre saradnje sa njim (smeh).

Za kraj Seka se dotakla i novogodišnje noći, te nam je otkrila i kakav su dogovor ona i Slađa Alegro postigle, kada je stajling u pitanju.

Ja mislim da će ljudi biti presrećni kad nas vide. Ne mora ona da se prilagođava meni, ona je već pristala na to (smeh). Rekla je dobro gazdarice ” Kakve trebaju da mi budu haljine?” Šalim se ja malo, Slađa je svakako planirala dve haljine – završila je Seka svoje izlaganje

Izvor: Alo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner