Background adbanner
calendar

Ponedeljak 12. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DONEO ZLATO SRBIJI, SADA SE ŽENI! Srpski vaterpolista uživa kraj ove lepotice (FOTO) “On se HRANIO NA SONDU 11 meseci! To je bio POSEBAN PAKAO!” Srpska pevačica je RASTUŽILA NACIJU, a onda su došle SREĆNE VESTI! DETE SE DAVILO NA MORU! “Da nije bilo jedne žene ne bi preživelo!” DETALJI DRAME! Ovo je NOVI DEČKO Aneli Ahmić?! Raskrinkao je bivši rijaliti cimer (FOTO) DOČEK SRPSKIH OLIMPIJACA VEČERAS! Ispred STAROG DVORA biće LUDILO! “Nosim JEFTINA ODELA!” Čola otkriva zbog čega NAJVIŠE ŽALI: “Sada je sve sporije…” Evo šta kaže o Dinu Merlinu ČUVENI KOMPOZITOR otkrio koji HIT Tanje Savić je OBELEŽIO ESTRADU! Iza njega se krije VELKA TUGA! PRIKUPLJANJE PRILOGA ZA OSLIKAVANJE FRESAKA U MANASTIRU SV. LUKE! Evo šta kažu hodočasnici! Ova novčanica VREDI I DO 1000 EVRA! Ako je pronađete -TRK KOD NUMIZMATIČARA! Danas je PREPODOBNA MATI ANGELINA! Ovo je savet za one koji NEMAJU PARA Aleksandra Mladenović se POMIRILA SA BIVŠIM DEČKOM?! Postoji i FOTKA, evo o čemu se radi! (FOTO) KO BI OVO OČEKIVAO OD NJE?! Marija Šerifović uradila nešto ŠOKANTNO na sceni, ali su se svi ODUŠEVILI! (VIDEO) Jelena Ilić podnela papire za RAZVOD! Najavila ZVANIČAN KRAJ, Ivan Marinković će uskoro biti SLOBODAN! Vraća se Miljani?! Seka Aleksić POZIRALA sa devojčicom sa kojom je IŠLA NA MATURU! Prozivali su je DRUGARI, a pevačica joj je dala SNAGU Opasna zona zvanično STIGLA! Temperature i do 40 STEPENI! HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 12. AVGUST! Ribe što pre moraju da obrate pažnju na jednu stvar, Škorpije očekuje veliki napredak!

Seka Aleksić POZIRALA sa devojčicom sa kojom je IŠLA NA MATURU! Prozivali su je DRUGARI, a pevačica joj je dala SNAGU

Objavio: RHT
12/08/2024 9:21 AM

Seka Aleksić i devojčica sa kojom je IŠLA NA MATURU

Pevačica je i tada pokazala da je šmekerka.

Foto:ATA Images

Seka Aleksić najavila je nove pesme, nastupa punom parom, a oglašava se i na Instagramu.

Jedan od njenih poslednjih storija tiče se devojčice Mie, koju je javnost “upoznala” prošle godine.

Naime, Seka se tada ponudila da ide na maturu sa devojčicom koja je, nažalost, trpela vršnjačko nasilje.

Seka Aleksić i devojčica sa kojom je IŠLA NA MATURU

Dete je bilo ponižavano u školi zbog svoje nacionalnosti, a cela javnost je bila zgrožena.

Printscreen Instagram/seka_aleksic

Na maturi je tada sve bilo odlično, kada je i Seka prisustvovala, a sada se fotografisala sa Mijom.

U devojčicin grad Vrbas, pevačica nije došla praznih ruku, već je učenici Mii donela ogroman buket cveća.

“Pozdrav od nas dve. Mia, devojčica sa kojom sam išla na maturu”, napisala je Seka.

DUPLI SPEKTAKL LUKASA

Podsetimo, uskoro se održava spektakl u Sloveniji. U ljubljanskoj Areni Stožice 23. novembra će se održati projekcija filma “Stravično”, što predstavlja nastavak prvog dela filma “Pokidan”. Rediteljka je i ovog puta čuvena Suzana Purković.

Posle koncerta, Aca će održati koncert u ovoj dvorani.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Hypetv.rs/V.M.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Hypetv.rs V.M.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner