Background adbanner
Background adbanner

Sećanje na princezu Dajanu ne jenjava ni 24.godine posle nesreće! Svake godine pojavi se neko novo svedočenje o tragediji!

Objavio: RHT
24/06/2021 4:47 PM

Od saobraćajne nesreće u kojoj je stradala princeza Dajana prošle su 24 godine, ali sećanje ne jenjava. Svakog leta, uoči godišnjice njene smrti, u medijima osvane neko novo svedočanstvo na tragediju koja se desila u Parizu 31. avgusta 1997. godine.

Princeza Dajana-Foto:Printscreen

Proteklih godina mogle su se čuti različite verzije kako je došlo do udesa sa fatalnim ishodom, a sada su do javnosti stigle izjave očevidaca sa lica mesta. Svi su oni ranije dali iskaze u policiji, ali nikada nisu razgovarali sa novinarima.

U automobilu koji je pri brzini od 65 km / h udario u podvožnjak na mestu su poginuli vozač Henri Pol i Dajanin tadašnji partner Dodi Fajed.

Foto:Printscreen

‒ Osim povređenog ramena, izgledalo je da je sa ženom koja je bila u kolima sve u redu. Disala je i razgovarala ‒ prisetio se komandir vatrogasaca Ksavijer Gurmelo, koji tada nije znao da pomaže britanskoj princezi.

‒ Kada sam stigao na mesto udesa, još je razgovarala i kretala se. Na engleskom jeziku je izgovorila: „O, Bože, šta se dogodilo?“ Mogao sam to da razumem pa sam pokušao da je smirim. Držao sam je za ruku“, izjavio je Zavijer za „Daily Mail“. ‒ Tek kada smo je smestili u kola hitne pomoći, saznao sam o kome je reč. Kapetan mi je rekao da je to princeza Dajana, a onda sam i sam shvatio zašto mi je delovala poznato.

Slično iskustvo imao je i doktor Frederik Mejli, koji se na mestu nesreće našao slučajno jer se tim putem vraćao kući posle zabave.

Princeza Dajana-Foto:Printscreen

‒ Odmah sam video da su dve osobe mrtve. Dajana i njen telohranitelj bili su ozbiljno povređeni, ali još živi.

Doktor je prvo ukazao pomoć princezi, koja je sedela na podu „mercedesa“.

‒ U početku je izgledala dobro pa sam sa njom razgovarao na engleskom. Rekao sam joj da sam doktor i da će sve biti u redu. Ni kada su je kola hitne pomoći odvezla nisam imao pojma ko je bio preda mnom. Tek kasnije sam to otkrio.

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x