Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

SEBI DALA HIT NADIMAK: Pevačica otkrila šta joj je najveći problem!

Objavio: RHT
19/01/2023 3:00 PM

Tea Tairović progovorila o visini

Foto: Printscreen Instagram

Pevačica Tea Tairović je svima poznata po svojim živahnim i energičnim nastupima. Njeni pokreti, vrckanje kukovima i obline privlače pažnju publike, te često postaju viralni na društvenim mrežama.

Nedavno je na TikToku objavila video u kojem je otkrila koliko je visoka.

“Visoka sam 176 cm. Kad obujem štikle, viša sam od svih. Skoro sam dva metra”, rekla je ona kroz smeh.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je takođe otkrila da na svojim nastupima uvek nosi visoke potpetice, što joj omogućava da se još više istakne na sceni.

Tea Tairović je sa svojim talentom i energičnim nastupima osvojila srca publike. Njeni fanovi su uzbuđeni što joj tajna visine nije smetala da se istakne na sceni i da izvede spektakularne plesne korake.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner