Background adbanner
Background adbanner

,,SAZNALA SAM” Ana Nikolić o vezi Raste i njegove 12 godina mlađe devojke!

Objavio: RHT
23/06/2022 12:00 PM

Ovo je prva Rastina devojka za koju je javnost saznala

Foto: Instagram

Reper Stefan Đurić Rasta uživa u vezi sa novom devojkom Marijom Balaban, koja je 12 godina mlađa od njega.

Njih dvoje otputovali su zajedno u Hrvatsku, odakle su se oglašavali na mrežama, te su privukli veliku pažnju istim storijima na Instagramu.

Budući da je ovo prva Rastina devojka za koju je javnost saznala otkako se razveo od Ane Nikolić, pozvali smo pevačicu za komentar na ovu temu.

– Nisam u toku, saznala sam iz medija. Razvedeni smo godinama, svako živi svoj život, imamo dete i lep odnos, poslovno sarađujemo, ali o privatnim stvarima ne pričamo. Svako živi svoj život, ja mu svakako želim puno sreće – poručila je Ana.

Inače, Marija je ćerka IT stručnjaka Vladana Balbana, koji je dospeo u žiži javnosti zbog burne veze sa Marijom Karan. Mediji su tada pisali da je glumica njemu razlupala automobil nakon žestoke svađe, i da ju je on tada navodno udario šakom po licu,

– Prvi put čujem za tog čoveka, ne znam u kakvim je odnosima sa Marijom Karan – rekla nam je Ana.

Izvor: alo.rs

 

 

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x