Background adbanner
calendar

Sreda 17. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“OTAC MI JE BIO ALKOHOLIČAR, MALTRETIRAO NAS JE!” Tragedija Dragice Zlatić: “Volela bih da me danas neko voli!” POKAZALA DEČKA! Ljubi se sa frajerom u besnim kolima! Mina Vrbaški otkrila koliko su zajedno (FOTO) “Njeni se bave VRADŽBINAMA, a ona je ĆURKA!?” Dragica Zlatić OPLELA po koleginici Biljani Marković! “GREBALA ME JE I ČUPALA! LAŽ je da smo dogovarale PLJAČKU NJENIH!” Bojana Pavlović KLJUČA OD BESA, evo šta sada misli o Anđeli LJUBAVNI HOROSKOP: Mars u Blizancima donosi promene! KOLIKO STRUJE TROŠI KLIMA UREĐAJ? Evo koliko ćete platiti, ovo je precizna računica po satu! “JANJUŠ JE NEUREDNI PRASAC, A ANELI JE BLAM!” Blizanci Lazić brutalno URNISALI rijaliti učesnike “Njih baš briga za decu koju BRUKAJU” PRE OPERACIJE IMAO 150 KILOGRAMA, A SADA 97! Neca Lazić prošao PAKAO! A ovo je bila PRELOMNA TAČKA SLAVLJE U PORODICI ĐOKOVIĆ! Čestitke stižu sa svih strana (FOTO) MEGA EKSKLUZIVNO! Jelena Marinković o POMIRENJU sa Ivanom i Urošem Rajačićem?! (VIDEO) ANĐELA JOVANOVIĆ SE SKINULA U KUPAĆI! Glumica pokazala trudnički stomak, pa oduševila pratioce! (FOTO) IZNELA ŠOKANTNE DETALJE O MIONI I NENADU! Šok! Bivša rijaliti učesnica razvezala jezik: “Ša će ispasti opet kreten, kao i uvek” CITY HYPE: Barbara Bobak priznala da joj mnogi nisu dozvolili da prepeva njihove pesme! Nada Macura oduševljena sa Majom Marinković i Aneli! HYPETV PROGRAM ZA ČETVRTAK 18. JUL 2024! Pogledajte emisiju “Mlin sa Memom”! OVO JE NAJPOVOLJNIJI KAFIĆ U GRČKOJ! Kafa košta svega 1,5 evra, a iznenadiće vas i cena ležaljki! ŽENA DARKA LAZIĆA POKAZA KAKO UŽIVA U TRUDNOĆI! Stomačić u prvom planu, a evo ko joj pravi društvo! (FOTO)

SAZNAJTE! Šta u nedelju 21. jula donosi pun Jelenov mesec? Ko će plivati u novcu i slavi, a ko će dobiti nasledstvo

Objavio: RHT
17/07/2024 3:15 PM

Šta 21. jula donosi Jelenov mesec?

U nedelju, 21. jula, doživljavamo pun Mesec na 29º stepena Jarca, u konjunkciji s Plutonom na 0º Vodolije, što je drugi pun mesec u Jarcu ovog meseca. Ovaj pun Mesec je poznat kao Jelenov mesec, a to ime je dobio jer bi u julu mužjaci jelena imali potpuno izrasle rogove.

foto: pinterest/prinscreen

Kao energetski vrh mesečevog ciklusa, pun mesec može biti vreme dubokog intenziteta. Neraspoloženje, energično i neukroćeno ponašanje. Ovo će biti odličan trenutak da započnete novi projekat ili se bavite novim hobijem. Pun Mesec u Jarcu je posebno relevantan za one rođene sa planetama u kasnim stepenima kardinalnih znakova (Ovan, Rak, Vaga, Jarac) i ranim stepenima fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpija, Vodolija).

Ovan – Pojačajte svoju ambicioznu prirodu na maksimum, dragi Ovnovi! Sada je trenutak kada vaš naporan rad može doneti veliku isplatu. Promocija, nagrada, javno priznanje ili ponuda za novi posao su samo neki od mogućih ishoda.

Bik – Pripremite se za priliku da prihvatite osećaj ekspanzije i avanture. Spremni ste da izađete iz svoje zone komfora i zaronite u ogroman horizont pred sobom. Ovo je fantastično vreme za planiranje putovanja na velike udaljenosti.

Blizanci – Ako ste u srećnoj vezi, intimnost i seksualnost će se razbuktati još više. Možete očekivati dolazak većeg paketa beneficija, rizičnog kapitala, kreditne linije ili zajma. Takođe, moguće su promene u vezi sa vašom imovinom ili investicijama.

Rak – U poslovnom svetu, ugovori, pregovori i odnosi s klijentima takođe će biti u centru pažnje.

Lav – Ako ste bez posla ili tražite bolji posao, sada je pravo vreme da se prijavite i tražite prilike. Vaša energija i entuzijazam su na vrhuncu, što vam može doneti nove mogućnosti.

Šta 21. jula donosi Jelenov mesec?

Devica – Ako ste kreativni, ovo je odlično vreme da uronite u umetnost i izrazite svoje talente koje imate.

Vaga – Ako vaša porodica traži neku pomoć, možda ćete i vi morati da se uključite. Srećom, to vam nikada ne pada teško – naprotiv.

Škorpija – Moguće je i da ćete dobiti dugo očekivani ugovor. Takođe, možda ćete imati poriv za kratkim putovanjem koje će vas ispuniti neslućenom radošću.

Strelac – Ovaj pun mesec može doneti povišicu, ponudu za novi posao, dodatni posao sa strane ili unosnog klijenta.

Jarac – Sada ste konačno na tronu, dragi Jarčevi. Vreme je da potvrdite svoju snagu i uđete u centar pažnje svih oko sebe!

Vodolija – Usporite u ovom trenutku. Univerzum vam govori da “ohladite” i napunite svoje baterije. 

Ribe – Ne plašite se da progovorite! Ljudi vas slušaju i vole vas.

Hypetv.rs/alo/24sedam/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner