Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

Saznajte o kome je reč! Dva znaka horoskopa očekuju VELIKE PROMENE!

Objavio: RHT
25/01/2023 7:55 AM

Od 21.januara prvi mlad mesec u znaku vodolije donosi prave promene.

Foto: Pinterest

Vodolija je znak vazduha koji je pod uticajem Urana, planeta koja je zadužena za sve spoljašnje okolnosti koje su iznenadne i neplanirane. Stoga je logično da će ovaj mlad Mesec biti i te kako inicijator mnogo
toga novog što će nas promeniti i naterati da se malo zamislimo nad svim tim promenama.

Saturn je druga planeta koja vlada Vodolijom, što ukazuje da su promene takve da od nas traže odgovornost i zrelost. Uticaj ovog Meseca najvise će osetiti ljudi koji su rodjeni u znaku Vodolije i u znaku Lava.

Vodolije su dugo pod negativnim uticajem Saturna u njihovom znaku koji konačno izlazi iz njihovog znaka 7. marta ove godine. U ovom trenutku najvažnije je da se posvete sebi i da pokrenu proces opraštanja sebi i drugima. Njih dugo muči nemogućnost da se opuste i otpuste mnoge emotivne situacije i odnose koje predugo traju. Vodolije kao znak nisu osobe koje se bave emocijama dubinski i često, ali ovaj period je idealan da se tome okrenu i daju sebi šansu da konačno znaju na čemu su sa sobom.

Foto:Pinterest

A kada su u pitanju Lavovi, njihov trenutni status je veoma oslobađajući i ovaj mlad Mesec u Vodoliji im donosi mogućnost da pokrenu neke nove stvari što se tiče ljubavi i partnerskih odnosa. Najbitnije je znati
kako se osećaju i da raščiste sa sobom stvari iz prošlosti. Lavovska energija dolazi do izražaja u narednih 14 dana, posebno za one Lavove koji su u emotivnim vezama sa Škorpijama i Bikovima.

Ova energija mladog Meseca prija svima nama, omogućuje nam da se konačno probudimo i shvatimo da prošlost treba da ostane prošlost. A ono što nas čeka posebno od marta nadalje jesu mnogo bolje i otvorenije životne staze.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner