Background adbanner
calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOK SLIKE MILJANE KULIĆ! Najveća transformacija u istoriji rijalitija! (FOTO) ŠOK POTEZ REPERA HENIJA! Niko ne zna šta se desilo s njim, FANOVI ZABRINUTI! (FOTO) STRAVIČNO! Radnik pekare ŠAMARA ŽENU NA BANOVOM BRDU! Procurio i snimak nasilja SAŠA KAPOR O CRNOJ MAGIJI! Nikolina Kovač će se šokirati! ŠOK TVRDNJE O STANISLAVU! Dugovi, firma, život na visokoj nozi… Konačno se zna šta je istina NAKON BROJNIH SKANDALA, OTKRIVEN PAKLENI PLAN ANELI! Niko nije slutio ovakav potez! Evo kome je pomogla! ŠOK! OVA RIBETINA JE DEVOJKA FILIPA PETRUŠEVA! Svi bruje o jednom, njene fotke izazivaju opšti haos! (FOTO) “GUSKO, TUŽI PLASTIČNOG HIRURGA!” Zorica Marković BRUTALNO URNISALA Gocu Lazarević, kreće NOVI ESTRADNI RAT! REKORDERKA! SPISAK SVIH MOMAKA MAJE MARINKOVIĆ! Jedan je srećno oženjen, za drugog tvde da je nasilnik… Šok! STANIJA ZANEMELA OD ŠOKA! Evo gde je Asmin otišao, u jeku skandala o raskidu, Durdžić se odlučio na ovo! ŠA LAGAO NAROD O MIONI!? Otkriveni svi detalji, niko nije slutio! GORE DRUŠTVENE MREŽE FOTKAO REŠETKE NA PROZORU I ŠOKIRAO SVE! Naš pevač se oglasio iz specijalne ustanove, a nedavno je HOSPITALIZOVAN (FOTO) “DOBRO SAM PROŠLA” Prvo oglašavanje Goge Sekulić nakon što ju je udario automobil! HYPE TV PROGRAM ZA UTORAK, 03. SEPTEMBAR! Ekskluzivno emisija (NE) DOKAZANI – NE PROPUSTITE! DERMATOLOZI OTKRIVAJU! Ove TRI namirnice ubrzavaju pojavu bora! ŠOK! ANITA SE POVUKLA! Anđelo neće moći da veruje, evo šta se dešava sada s njom!

HYPETV U RENOVIRANOJ PLAVOJ DVORANI SAVA CENTRA! Prestižni kompleks dobio potpuno novi izgled (FOTO)

Objavio: RHT
02/09/2024 2:39 PM

HYPETV U RENOVIRANOJ PLAVOJ DVORANI SAVA CENTRA!

Svečano je otvorena obnovljena Plava dvorana u Sava centru, završavajući time rekonstrukciju treće kulturne zone ovog prestižnog beogradskog kompleksa. Hype TV portal našao se na licu mesta.

foto: Hype TV

Ova rekonstrukcija, koja je uključivala ulaganje od 120 miliona evra, daleko je premašila prvobitno planiranih 50 miliona evra. Što je obaveza preuzeta od strane Delta holdinga, vlasnika Sava centra od novembra 2020. godine.

foto: Hype TV

Kompanija Delta Holding završila je trogodišnju rekonstrukciju Sava Centra obnovom Plave dvorane, koja je od danas spremna za brojne kulturne i kongresne manifestacije. Ukupna investicija u obnovu Sava Centra iznosila je 120 miliona evra, od čega je 40 miliona evra uloženo u obnovu Plave dvorane.

“Plava dvorana je kruna našeg trogodišnjeg rada. Sačuvali smo njen prepoznatljiv kolorit i naziv kao omaž svim lepim trenucima i emocijama koje smo zajedno doživeli na ovom mestu. Povećali smo kapacitet dvorane za 10%, odnosno za 400 mesta, i sada Plava dvorana ima 4.050 mesta. Tehnološki smo opremili dvoranu da odgovara svetskim standardima kongresne, kulturne i umetničke scene.” izjavila je Angelina Nekić, potpredsednica Delta Holdinga i CEO Delta Real Estate-a.

foto: Hype TV

HYPETV U RENOVIRANOJ PLAVOJ DVORANI SAVA CENTRA!

Obnova Plave dvorane nije samo vizuelno unapređenje već predstavlja veliki tehnološki iskorak. Novi sistemi osvetljenja i akustike, implementirani u saradnji sa vodećim svetskim kompanijama, pružaju jedinstveno audio-vizuelno iskustvo, čineći Sava Centar jednim od najmodernijih kongresnih prostora u regionu.

foto: Hype TV

“U rekonstrukciju je uloženo 120 miliona eura, 40 miliona eura uloženo u Plavu dvoranu. Zadržan je taj plavi duh. Dvoranu će oživeti posetioci i izvođači. Očekuju se i velike filmske premijere, koncerti, predstave…. Od trenutka najave otvaranja Plave dvorane, interesovanje je ogromno. Bukirano je 50 događaja, među kojima su koncerti Kraljevske filharmonije iz Londona. Nastup Hosea Karerasa i povratak Boljšoj baleta u Beograd, nakon više od 40 godina kao i brojni domaći izvođači po kojima je Sava Centar poznat”, kratko je rekla Kristina Milinčić, generalna direktorka Sava Centra.

Plava dvorana Sava Centra sada može da ugosti produkciono najkompleksnije muzičko – scenske događaje. A već unapređena akustika podržana je posebnim audio sistemima za filmske projekcije, koncerte i kongresna dešavanja. U dvorani je postavljeno koncertno ozvučenje poslednje generacije francuskog brenda L-Acoustics, koji se nalazi na vrhu tehničkih zahteva svetskih zvezda. Obnovljeni Sava Centar, zajedno sa proširenjem aerodroma i novim Air Serbia letovima, u susret svetskoj izložbi EXPO 2027, doneće velike benefite celom gradu i Srbiji. Sa ovim infrastrukturnim poboljšanjima, Beograd se pozicionira kao globalna destinacija za organizaciju događaja na najvišem svetskom nivou.

Hypetv.rs/J.V./A.Č.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner