Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Saša žestoko ISPROZIVAO drugaricu: ” Sanja uboga MENTALNA sirotinjo, SRAM TE BILO!”

Objavio: RHT
04/05/2021 12:00 PM

Saša Vidić najstaršnije je iskritikovao nekadašnju prijateljicu i saradnicu Sanju Marinković. On je na svom Instagram profilu voditeljku nazvao mentalnom sirotinjom zato što je u svojoj emisiji ugostila Dragana Marinkovića Palmu. “Sanja uboga mentalna sirotinjo, nisu tebe sa RTS-a oterali zbog golotinje, već zbog govora i krestanja.

Saša Vidić-Foto:Printscreen

Dobila si odmah mesto na Pinku, po zasluzi. Sve ono što sam unazad pričalo se ostvarilo. Sram te bilo dovodiš Palmu koji je dovodio maloletne devojke na bunga žurke. Džaba ti sve, tebe neće ni na tim žurkama da j…” napisao je Saša Vidić na svom Instagram profilu, a potom dodao da osamdeset posto Srbije povraća na Sanjinu emisiju.

Sanja Marinković-Foto:Printscreen/Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner