Background adbanner
calendar

Subota 7. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO ŠTA SU KOMŠIJE RADE NAMOJLOVIĆ REKLE ZA NJENOG DEČKA! Razvezali jezik, pa otkrili ove detalje o njenoj sestri! VUČIĆ U LJUBOVIJI RAZGOVARA SA GRAĐANIMA Vučić postavlja pitanja Rio Tintu: Možete li vi sve to da garantujete? (VIDEO) ANITA ODBILA DA JAVNO PRIČA O MAJCI ANĐELA RANKOVIĆA! Pratioci je urnišu komentarima: “Graktala bi na sva zvona da ju je upoznala!” “SAMO BOLESTAN UM MOŽE DA KAŽE DA SAM BILA U VEZI DOK SAM BILA TRUDNA!” Aleks totalno raskrinkala Cara, pa progovorila o NOVOM DEČKU: “Prelepo mi je!” KAJLI DŽENER OPROSTILA DŽORDIN VUDS! Bivše prijateljice uhvaćene zajedno, a to nije sve! Evo šta su poručile! (VIDEO) EKSKLUZIVNI HYPE PAPARAZZO: Aneli Ahmić uhvaćena VAN KARANTINA (VIDEO) MARKO MILJKOVIĆ RASKRINKAO ANABELU I GAGIJA! Muž Lune Đogani objavio ovaj video, pa sve pokazao! SKANDAL! (FOTO) HAVARISAN SITIN AUTO, DECA SU U KOLIMA?! Haos između Aneli i Asmina ne jenjava! Sa LAŽNOG PROFILA pokušala da dođe do Durdžića? Rubrika VEROVALI ILI NE! Kako napredujemo kao ČOVEČANSTVO: Sve se na SVETU KOMPLIKUJE – zbog KUPUSA?! Evo o čemu se tačno radi (FOTO) ODE SRBIJA U NEBESA Vučić: Što se koristi tiče, ona je ogromna za celu zemlju DIREKTOR RIO TINTA: Projekat Jadar neće zagaditi vazduh, zemljište i vodu VUČIĆ RIO TINTU: Vi želite da zaradite pare, mi želimo zdravlje za naše ljude, čistoću naših reka i sigurnost za našu decu! DOMAĆA ESTRADA ZAVIJENA U CRNO! Evo ko se sve od poznatih ličnosti pojavio na sahrani rok legende! PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TELEVIZIJE ZA NEDELJU 08. SEPTEMBAR! Ne propustite novu emisiju KAFANA NA BALKANU od 21 čas! VUČIĆ ODGOVORIO VOĐI PROTESTA IZ KRUPNJA: “Hteo sam da podignemo rudnu rentu, iz Rusije mi na glavu skočili” Bloger POSETIO SVE DRŽAVE SVETA, a evo kako mu se dopada SRBIJA! Komentari ZAPRŠTALI! (VIDEO)

NA DANAŠNJI DAN ROĐEN JE SAŠA MIRKOVIĆ! Direktor i vlasnik produkcijske kuće i televizija HYPE slavi rođendan

Objavio: RHT
07/09/2024 1:39 PM

NA DANAŠNJI DAN ROĐEN JE SAŠA MIRKOVIĆ! Direktor i vlasnik produkcijske kuće i televizija HYPE slavi rođendan

Saša Mirković, nekada aktivan u političkim vodama, danas je direktor i vlasnik Hype televizije i produkcijske kuće  Hype Production. Mirković je jedan od najuspešnijih muzičkih menadžera u Srbiji, za kojeg se otimaju i hrvatske zvezde. Životni put Saše Mirkovića satkan je od mnogih iskustava, a u nastavku pročitajte sve što do sad niste znali o ovom plemenitom čoveku…

Na današnji dan
Saša Mirković foto:Hypetv

Vlasnik i direktor HYPE imperije danas slavi 52. rođendan.

Mnogim poznatim ličnostima je vodio karijere, uglavnom iz sveta show biznisa sa prostora bivše Jugoslavije. 

Kažete da ste neshvaćeni mladi prijatelju? Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljen, ali je bio strpljiv čekati – ove reči koje je jednom izrekao slavni Pablo Picasso, Mirkovićeve su misli vodilja kroz život.

U svet estrade ušao je krajem devedesetih godina kao student i to sasvim slučajno kad je Miroslavu Iliću napravio 2000 plakata za koncert.

Obrazovan, plemenit, jedinac iz radničke porodice: Saša Mirković uspeo ono što mnogi nisu

– Sećam se da mi je za za taj posao u džep ubacio dve hiljade maraka – prisetio se Saša.

Tada je shvatio da je predodređen za neke ozbiljne stvari. Strpljiv poput dijamanta čekao je svoj pravi trenutak. A čak i u trenucima svoje najveće slave i moći, nije dozvolio ga novac promeni. Ostao je onaj mali ponizni dečačić iz svog Bora, spreman pomoći i najvećem neprijatelju.

– Jer dobro je činiti dobro, kad tad vratiće ti se neke stvari koje napraviš – ističe Mirković.

Životni put Saše Mirkovića – Da nije postao menadžer, bio bi advokat

Jedinac sam sin iz radničke porodice, moram priznati da sam stalno tugovao jer nemam sestru ili brata. Imali smo trgovinu, pa sam već kao srednjoškolac radio. Jer kad bih išao na more ćale bi mi rekao: ‘Ajde malo da vežbaš na kamionu usput..‘ Bio sam odličan učenik, bavio sam se čak i džudom i završio nižu muzičku školu za harmoniku.”

Tako da sam jedini muzički menadžer na ovim prostorima koji ima i muzičko obrazovanje. Po meni su svi menadžeri i producenti prodavači i trgovci na kilo. Danas su se i kriminalci počeli baviti menadžerstvom. Najčešće uzimaju pevačice koje služe za sve osim za pevanje zbog čega su koncerti stavljeni u drugi plan. A pravi pevači su po strani, gura se nešto što je falš i loše. E, ja ti na to ne pristajem, zato i nisam deo nijednog klana. Jedini kojeg priznajem pokojni je Raka Đokić – govori Saša za Slobodnu Dalmaciju.

Siguran sam da bih i u tom poslu uspeo pošto sam odlučan i komunikativan, imam svoj stav. Ne volim da mi se stavovi nameću, mogu mi se objasniti i na meni je da to prihvatim ili ne



Ostvario je saradnje između ostalog sa Grupom “Magazin”, Borisom Novkovićem, Vladom Kalemberom, Alenom Islamovićem, Tošetom Proeskim, Juricom Padjenom, Rajkom Dujmićem, Miroslavom Ilićem. Dobrivojem Topalovićem, Predragom Živkovićem Tozovcem, Gocom Tržan, grupom “Legende”, Željkom Joksimovićem, Marijom Šerifović, Zdravkom Čolićem, Lukasom.

Najveći koncert koji je Mirković organizovao je koncert Ace Lukasa na Marakani u Beogradu.

Organizovao je koncert Irske plesne grupe Riverdance, pod nazivom „Rhythm of the Dance” u Sava Centru u Beogradu.

Saša je uspeo u Beograd dovesti velikog Erosa Ramacotija…

Eros pažljivo bira gde će nastupiti, kad je prvi put pevao u Beogradu pošteno se opekao. Moja produkcija je to sada napravila onako kako treba, bilo je baš odlično. Eros nikad nije imao bolji i emotivniji koncert na prostorima bivše Jugoslavije. Malo je i vežbao boks na mom stomaku (smeh).

Sa Leontinom je osnovao najveći dečiji muzički festival na svetu „Čarolija”.

Na tom sam projektu radio s Leontinom Vukomanović koja je napisala Joksimoviću ‘Lane moje‘. To je jedna od naših najvećih stvari koje smo napravili zajedno. Svake godine zbog Čarolije u Srbiji ima preko 500 polaznika što nas neopisivo raduje. Jer raditi s decom i učiti nove naraštaje, koji tek dolaze, nešto je neprocenjivo.

Postao je šef tima predstavnika Srbije na takmičenju Eurosonga u Helsinkiju.

Vrhunac ove saradnje je pobeda na Eurosongu u Helsinkiju Nakon pobede na Evroviziji, zajedno sa Marijom Šerifović postaje Evropski ambasador za interkulturalni dijalog. I to na predlog Evropske komisije i njenog sekretara za kulturu, godpodina Jana Figela.


Dobitnik nagrade „Beogradski pobednik”.

Zlatna značka KPZ Srbije.

“Principles of the QC 100 total quality management model”, za najbolju kompaniju i menadžera, koju mu je dodelila španska organizacija evropskog ranga BID Bussines Initiative Directors.


Oskar popularnosti za dečiji festival Čarolija.

Dobitnik više zahvalnica za solidarnost, humanost i društvenu odgovornost i dobrotvorni rad.

Autor je knjige „Molitva za patriote”

Organizovao je koncert gitariste SLASH-a, vodećeg gitariste benda Guns N’ Roses, u Beogradskoj areni.

Ličnost godine – Kapetan Miša Anastasijević

Saša Mirković akcenat stavlja na poslovima produkcije TV serija i filmova i muzičkih sadržaja.

Kafana na Balkanu

Serija i film “Kafana na Balkanu” nastaje po motivima života muzičke zvezde Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas. Demistifikuje sve detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog segmenta života.

Foto:Hypetv/Promo

“Pokidan” i film “Stravično”

Posle premijere filma “Pokidan” koji je održan pred 20.000 ljudi u beogradskoj Areni, u bioskope uskoro stiže drugi deo!

“Još jedan film koji ponosno potpisujem kao producent. Od jeseni u bioskopima širom Sveta! Film “Stravično” u režiji Suzane Purković, a u produkciji TS media i Hype produkcije. Do gledanja…”, napisao je vlasnik Hype produkcije i televizije Saša Mirković i tako zvanično i najavio drugi deo filma. 

Premijera drugog dela filma pod nazivom “Stravično” održaće se 23. novembra u Ljubljani

Tačnije u Areni Stožice u Ljubljani. A sve poklonike Ace Lukasa nakon premijere očekuje spektakularni koncert i najveća žurka u Evropi koju svi jedva čekaju.

PRODAJA KARATA KLIKOM OVDE

„Aviondžije”

Snimaju se 12, 13, 14. i 15. sezona serije “Aviondžije”, i time se ulazi u istoriju najsnimanijeg sitkoma na Balkanu. A nema sumnje da će gledaoci uživati u novim epizodama dobro poznate serije čije likove ste zavoleli.

Nebeska komedija “Aviondžije”, delo koje su sinergijom kreirali i lansirali Hype produkcija i Telekom Srbija. Postala je omiljena među svim generacijama. Sitkom prati avanture buntovnih stjuarta i pilota imaginarne avio-kompanije.

Foto Hypetv


PREMIJERA FILMA I KONCERT U ARENI

Mirković je organizovao prvi koncert u Štark Areni posle pandemije, kada su 14.aprila Aca Lukas i Folk House Band nastupili pred 20 000 ljudi.


Osam meseci kasnije, 3. novembra usledio je još jedan Lukasov koncert, takođe u prepunoj Areni, nakon čega je usledio nastavak turneje u Bosni i HercegoviniSarajevska Zetra 12.11, Zenica 8.12, dvorana Mejdan u Tuzli 22.12, kao i koncert u Tesliću 27.12.2022. godine. 

U 2022. godini realizovana su i dva koncerta Miroslava Ilića povodom 50 godina muzičke karijere 10. i 11.12. u Štark Areni

Pored pomenutih projekata pod palicom Saše Mirkovića u izdanju Hype produkcije izašlo je mnoštvo numera naših najpoznatijih pevača. Samo neke od njih su: Dve pesme Miroslava Ilića “Ti si zvezda mojih snova” i “Siromah sam al’ volim da živim”, dve numere koje je otpevao Aca Lukas “Jednom” i “Duže staze” i mnoge druge.

2023. godine u ulozi izvršnog producenta, realizovao je: koncert Miroslava Ilića u Novom Sadu u Dvorani Spens – 4.3.2023. godine, koncert Erosa Ramacotija 21.4.2023. u Štark Areni, koncert Ace Lukasa u Areni Zagreb13.5.2023, svetsku premijeru filma “Pokidan” u najvećem bioskopu u istoriji kinematografije, koncert muzičke zvezde Ace Lukasa u Štark Areni 3.11.2023. godine kao i koncert Miroslava Ilića 15.12. u Štark Areni.

Nakon beogradske premijere filma “Pokidan” koji je nastao u produkciji “Telekom Srbija” i “Hype production”, a snimljen je po motivima iz života pevača Ace Lukasa usledile su i premijere i koncerti u gradovima širom regiona:

4.11 – Split, dvorana Gripe 8.11 – Sarajevo, sportsko – kulturni centar Skenderija 9.11 – Banja Luka – dvorana Borik, 2.12 – Nišu, dvorani Čair. Prvi film iz trilogije “Kafana na Balkanu”, pod nazivom “Pokidan” počeo je da se prikazuje na bioskopskim platnima 23. novembra.

Hype produkcija pod producentskom palicom Saše Mirkovića iznedriće još mnogo serijskog i filmskog sadržaja.

U izdanju Hype produkcije u 2023. godine, izašle su nove numere pevača Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg kao Aca Lukas“Ateriram”“Paranoja”“Zašto plačeš mila majko”“Voleću te sutra”“Maneken za štetu”.


TRADICIJA SE NASTAVLJA KONCERT MIROSLAVA ILIĆA

U organizaciji Hype Produkcije, 10. decembra u novom ruhu Sava Centra, tačnije u Plavoj dvorani, sa početkom u 20 časova, Miroslav Ilić će zajedno sa publikom proslaviti svoj 74. rođendan. Kako se za kralja narodnog melosa uvek traži karta više, muzički ugođaj za najverniju publiku dogodiće se i dan kasnije, 11. decembra u isto vreme na istom mestu.

foto: plakt

“Novac mi ništa ne znači”

Novac mi nije važan, služi mi tek da lakše živim. Nisam nikad išao za time da budem milioner. Nisam ni cicija, volim pomoći onima kojima to treba. Je**ga, imaš ljude koji to cene pa ti vrate na pravi način u smislu poštovanja, a imaš i slabiće koji tvoju pomoć iskoriste kao slabost. Jedino kod nas na Balkanu moraš pitati nekoga ko ti nešto duguje: ‘Oprosti, kad mi možeš ono vratiti…?‘ Ne volim da me drugi gledaju kroz novac, niti ja volim gledati ljude kroz novac. – rekao Mirković za “Slobodnu Dalmaciju”.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner