Background adbanner
Background adbanner

SAŠA MIRKOVIĆ: DA ZAVRŠIMO GODINU SA 4 PUNE ARENE! (VIDEO)

Objavio: RHT
21/11/2022 4:11 PM

Najveći bard domaće muzičke scene, Miroslav Ilić slavi Zlatni jubilej povodom 50 godina muzičke karijere.

Foto: Screenshot Instagram

Dve večeri zaredom 10. i 11. decembar u Štark Areni Miroslav Ilić će održati koncert.

Tim povodom Saša Mirković, vlasnik “Hajp produkcije”, postavio je promo video na svoj Instagram profil i napisao: “Da završimo godinu sa 4 pune @stark_arena u organizaciji @hypeproductionofficial sa dva pevača @aleksandar_vuksanovic_official i @pravimiroslavilic!”

Između ostalih Mirković se zahvalio na saradnji Štark Areni, medijskim sponzorima i Željku Mitroviću: “Hvala na divnoj saradnji @tickets.rs i @mtstvojsvet kao i @stark_arena i svim medijima koji su nas podržali. @alo_novine @informernovine @kurir.rs @pink.rs @rtvpink @prvatelevizija @radiolola.rs @story.srbija @objektiv.rs @hypetv.rs @telegraf.rs @24sedam.rs @srbijadanas @ekskluziva_ba @express.ba.I veliko hvala @zeljkomitrovic na velikoj podršci.”

Podsećamo da su u organizaciji Hajp produkcije takođe ove godine održana i dva koncerta Ace Lukasa u Štark Areni na kojima je prisustvovalo preko 40 000 ljudi.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x