Background adbanner
calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JAVNE LIČNOSTI NA ROĐENDANU ĆERKE TAMARE MILUTINOVIĆ! Njihovo poziranje za fotografisanje nasmejalo sve! POPULARNI REPER PRONAĐEN MRTAV! Porodica potpuno slomljena, imao je samo 34 godine! BORA ČORBA NA VEČNI POČINAK BIĆE ISPRAĆEN UZ OVU PESMU! Ovaj hor otpevaće jednu od najpopularnijih pesama legende naše rok scene! BILALA I NJEGOVU VERENICU NAPALA GRUPA HULIGANA! Brajlović do detalja opisao šta se desilo u emisiji “Mlin sa Memom”! EKSKLUZIVNO! SKANDAL! OSVANULA INTIMNA FOTKA MUŽA GOCE TRŽAN! Potpuno nag, peškirom samo prekrio… STEFAN KARIĆ SE OGLASIO NAKON VENČANJA JOVANE LJUBISAVLJEVIĆ! Ovim je svima stavio do znanja šta misli o svemu! ŠOK! OVO JE MIONIN SKRIVENI PLAN! Evo zašto zapravo ulazi u rijaliti “TRUDIĆU SE DA SAČUVAM USPOMENE” Čorba van sebe nakon smrti Bore Đorđevića, potresna ispovest za Hype televiziju! (VIDEO) PEVAČICA I FUDBALER “PUKLI” VIŠE HILJADA EVRA NA ĆERKIN ROĐENDAN! Nisu štedeli ni dinara, detalji ostavljaju bez daha OVAJ DETALJ NA BORINOJ UMRLICI JE SVE OSTAVIO U ČUDU Poznato je da roker ima jednog sina, a svi se pitaju ko je ona! (FOTO) “UZEO MI JE DETE, HTELA SAM DA UMREM” Indira Radić prošla kroz pakao, sa bivšim mužem se borila za starateljstvo! MIRKA I VUJADIN ZASENILI SVE NA SVADBI JOVANE I BOGDANA! Glumica odabrala leopard haljinu, a na fudbaleru sve puca od elegancije! (FOTO) PALO POMIRENJE SE ŽENOM?! Janjuš i Ena uhvaćeni na delu, PRISUTNI IH U NEVERICI GLEDALI! HYPE PAPARAZZO! “VRATIT ĆE SE TATA ŽIVOTI MOJI!” Jodžir novom objavom potresao pratioce! Cela porodica u suzama! (VIDEO) ŠUMSKA ČAROLIJA U SVAKOM DETALJU! Tamara Milutinović proslavila ćerki 1. rođendan! (FOTO) MEGATRENDU ODUZETA DOZVOLA ZA RAD! OGLASILO SE MINISTARSTVO PROSVETE: Evo šta će biti sa studentima

“Najveću TREMU sam imao kada sam NASTUPAO SA ACOM LUKASOM!” Saša Matić o POČECIMA KARIJERE (VIDEO)

Objavio: RHT
05/09/2024 4:23 PM

Saša Matić o POČECIMA KARIJERE

Saša Matić bio je jedan od zvanica na otvaranju Sava centra pre nekoliko večeri.

Saša Matić

Foto Hype TV

On je u razgovoru za HYPE TV pričao o počecima, kao i o svom prvom koncertu. Otkrio je da je najveću tremu imao kada je zajedno nastupao u Hali Pionir sa Acom Lukasom.

“Prva trema je bila sa Acom Lukasom u Hali Pionir 1999. godine. Imam pozitivnu tremu da sve bude okej. Ne daj Bože da zakaže ozvučenje ili tako nešto. Onda je problem”, rekao je Saša.

Aca Lukas Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Najavio je i koncert u Beogradskoj areni koji će se uskoro održati.

Saša Matić o POČECIMA KARIJERE

Šta je još pevač rekao pogledajte u nastavku.

Koncert iznenađenja na otvaranju Sava centra označiće početak nove ere u ovom važnom zdanju za našu kulturu i društvo. Među prvima koji su stigli na događaj bio je i poznati glumac Milan Marić, elegantan u crnom odelu.

Otvaranju prisustvuje i glumac i reditelj Radoš Bajić, koji je došao u društvu sina i kolege Nedeljka Bajića i njegove supruge Ivone, kao i ćerke Jelene.

Na otvaranju Sava Centra pojavile su se brojne poznate ličnosti koje su zablistale na crvenom tepihu. Nakon tri godine će ponovo zasijati čuveni luster sa 300 sijalica. a uvažene zvanice prošetaće crvenim tepihom.

Na otvaranju događaja prisustvovao je i pevač Haris Džinović koji je otkrio da večeras neće zapevati.

SPEKTAKL ACE LUKASA

Uskoro se održava spektakl u Sloveniji. U ljubljanskoj Areni Stožice 23. novembra će se održati projekcija filma “Stravično”, što predstavlja nastavak prvog dela filma “Pokidan”. Rediteljka je i ovog puta čuvena Suzana Purković.

Posle premijere filma, Aca će održati koncert u ovoj dvorani.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Gledajte IMANJE

Od ove jeseni samo na programu Hype  TV moći ćete da gledate rijaliti spektakl. Imanje je novi format kod nas, drugačiji od onog što ste gledali ranije na malim ekranima.

Takmičari će morati da rade poslove iz domaćinstva, kao i poljoprivredne poslove. Neće biti lako na placu u Lisovićima, ali nema sumnje da će biti uzbudljivo.

Sve vesti iz Imanja čitajte ovde.

Hypetv.rs V.M.

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner