Background adbanner
calendar

Sreda 6. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRIO FANTASTIKO: “SVOG MUŽA DELIM SA DEČKOM” Bizarna trojka šokirala svet NEĆE JOJ BITI DOBRO KAD SAZNA: Sanjin Horvat se vraća u “Elitu”, a za Kačavendu je spremio SPECIJALNO IZNENAĐENJE! ANITA NAPUŠTA RIJALITI: Matora joj saopštila šta je čeka napolju, Stanojlovićeva SPREMILA PAKLENI PLAN KRV JOJ JE LILA IZ OČIJU ZBOG OVE GREŠKE (VIDEO) Sada je sve JASNO! Isplivao snimak iz njihovog doma: EVO KAKO SE FILIP CAR PONAŠA PREMA O TRUDNOJ ALEKSANDRI! VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Matora je ZBOG OVOGA NAPUSTILA Belu kuću! Anita u AGONIJI Fanovi zabrinuti! “Ne liči na sebe” a bila je NAJLEPŠE LICE HOLIVUDA! (VIDEO) SALE TROPIKO ŠOKIRAO PRIZNANJEM: “Ja se tek sad palim!” OPTUŽEN ZA SE*SUALNO ZLOSTAVLJANJE DECE! Glumac iz serije “Igra Prestola” saslušan u Los Anđelesu Jelena Karleuša uputila saučešće porodici ubijene Vanje: “GLASAM ZA UVOĐENJE SMRTNE KAZNE!” Ovaj muški atribut privlači sve žene: Kao magnet je! Mirka Vasiljević: “Žene sportista moraju da trpe njihov stil života – nije im lako!” (VIDEO) PEVAČICA ŠOKIRALA POTEZOM: Prošetala ulicama u pidžami i papučama – “Kao beskućnik sam” KALIOPI PODELILA INTIMNA SEĆANJA: Prvi put na radiju je bio čaroban trenutak koji i dalje nosim sa sobom! BILA JE MILJENICA U “OPERACIJI TRIJUMF” Mesec dana bila zaglavljena na kruzeru, doživela porodičnu tragediju, a evo kako danas izgleda i čime se bavi Barbara Bobak otkrila jezive detalje sa nastupa: “VRTEO JE PIŠTOLJEM ISPRED MENE!”

ŠARIĆ TRAŽI DA IDE U ZATVOR: Hoće da robija kaznu od 14 godina za šverc kokaina!

Objavio: RHT
25/09/2023 2:12 PM

Branilac Darka Šarića, advokat Dalibor Katančević, na kraju suđenja na kom je izvođena pisana dokumentacija, zatražio je da Šariću bude ukinut pritvor.

– Kao što znate, Darko Šarić ima pravosnažnu presudu i on ukidanjem pritvora ne bi bio pušten na slobodu, već bi bio prebačen na izdržavanje kazne – zatražio je Katančević. Sudsko veće ovaj predlog je odbilo.

Foto: YouTube

Podsetimo, Šarić je zbog šverca 5,7 tona kokaina osuđen pravosnažno na 14 godina zatvora, ali je u međuvremenu uhapšen zbog novog postupka.

Branilac policajaca Danila Stojanovića i Milutina Radovanovića, takođe je predložio da im bude ukinut pritvor.

– Apsolutno ne stoji ideja da će u kratkom vemenskm roku ponoviti delo, pa oni ne mogu da uđu u zgradu MUP-a ni da uzmu lične stvari. Danilo Stojanović nije bio u bekstvu u vreme počinjanja ove akcije, bio je u Crnoj Gori da obiđe oca i brata. Policajci koji su došli da ga uhapse su to znali, on je isti dan otišao u policijsku stanicu u Crnoj Gori, ali mu je rečeno da ga niko ne traži. Tek kada je raspisana poternica, on je tražio da se izruči po ubrzanoj proceduri. Za MIlutina Radovanovića navedeno je da nije bio na adresi. Pa šta? Ni mi sada nismo na adresi. Milutin Radovanović je u pratnji kolege došao u zgradu da se prijavi, nema govora o bekstvu – rekao je Delibašić, predlažući da im se ako ne budu pušteni iz pritvora, odredi kućni pritovor sa elektronskim nadzorom, ili po 10.000 evra kao jemstvo za svakog od dvojice policajaca.

– Pritvor za krivično delo zloupotrebe službenog položaja traje toliko dugo da smo prevazišli sve predmete. Ja sam ovde došao i kada me niko nije tražio, ne postoji neko ko može da me spreči da dođem u sud, Imate obećanje da se neću kriti i da neće niko uspeti da me spreči da dođem ovde – rekao je Danilo Stojanović a obećanje da će se redovno javljati pozivima suda dao je i njegov kolega Milutin Radovanović.

Sudsko veće je međutim, odlučilo da prihvati jemstvo za dvojicu optuženih policajaca, ali je određen iznos jemstva od po 100.000 evra.

– Jemstvo nije samo keš, već može da bude i stan, što je prosečna vrednost jednog stana. To je po nama iznos koji odgovara – saopštio je sudija Zoran Šešić.

Foto: ATA images

I branilac Uroša Radovanovića, koji se nekada prezivao Mišić, zatražio je ukidanje pritvora.

– Kao što vam je poznato ja sam na nanogici bio sedam meseci i nisam se udaljio, nisam čak ni kasnio – rekao je Radovanović, koji je javnosti postao poznat posle incidenta na utakmici, kada je zapaljenom bakljom na tribinama napao Žandarma.

Advokat Đorđe Tomić od suda je zatražio da Dejanu Lazareviću ukine kućni pritvor. Tužilac Goran Jović usprotivio se ovim zahtevima odbrane.

– Evidento je, ako bi se našli na slobodi mogli bi da pobegnu državnim organima – rekao je tužilac.

hypetv.rs / kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner