Background adbanner
Background adbanner

Sara Reljić predstavlja Srbiju na izboru za Mis!

Objavio: RHT
03/09/2021 10:00 AM

Pevačica Sara Reljić predstaviće Srbiju na svetskom izboru za “Miss Multiverse”, koji će u decembru biti održan u Punta Kani.

Sara Reljić-Foto:Printscreen Instagram

Kompanija „Miss Yu“ je pevačicu aplicirala za ovu svetsku manifestaciju za multitalentovane ličnosti. Od 120 zemalja, Sara je stekla pravo da se nađe u top 30.

Pored lepote, glavni kriterijumi su bili da je kandidatkinja obrazovana, talentovana, vaspitana, ostvarena u svom poslu i da dobro poznaje bar tri strana jezika.

– Sam ulazak u top 30 je za mene veliki uspeh. Nadam se da ću dobro predstaviti Srbiju. Od momenta sletanja u Dominikanu nas očekuje tri nedelje kastinga, probe, predstavljanja… Biće to neka vrsta rijalitija, ali na svetskom nivou – rekla je Sara za medije.

Izvor: idj / hypetv.rs

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x