Background adbanner
Background adbanner

Sara Jo nastupa na World Prajdu u Kopenhagenu!

Objavio: RHT
21/08/2021 7:41 AM

Pop zvezda Sara Jo već je ranije poznata kao javna ličnost koja je koja je svojim radom, borbom, solidarnošću i javnim zagovaranjem dala doprinos poboljšanju položaja LGBTI+ osoba.

Sara Jo-Foto:Printscreen Instagram

Pop zvezda Sara Jo nastupiće u subotu 21. avgusta, na zatvaranju ovogodišnjeg World Prajda Kopenhagenu. Ovo će biti prvi put da neko iz Srbije nastupa na ovako značajnoj manifestaciji, što će biti uvod u EuroPride 2022 koji će se održati u Beogradu u septembru 2022. godine.

– Kada je usledio poziv da nastupim na World Prajdu u Kopenhagenu bila sam počastvovana i srećna što ćemo zajedno moći da pošaljemo poruku ljubavi i pozovemo ljude iz celog sveta da dođu u Beograd na EuroPride sledeće godine. Za mene će ovo biti posebna prilika da pred publikom iz celog sveta izvedem svoju muziku, a sve će to pratiti koreografija osmišljena samo za ovaj nastup. Radujem se! – kaže Sara Jo.

Sara Jo će na sceni u Kopenhagenu izvesti svoje hitove “Bez sna”, “Mili, mili” i “Nemam vremena za to” u novim aranžmanima, a scenski nastup biće upotpunjen kostimom koji potpisuju mlada dizajnerka iz Srbije Nina Mandić. U zahtevnoj koreografiji, na bini će je pratiti četiri plesačice, a njihov ples biće upotpunjen posebnim video materijalom sa porukama ljubavi. Sari će se na sceni pridružiti i dreg kraljice iz Beogada Alex Elektra i Dita Von Bill.

– Ovo će biti prvi put da neko iz Srbije nastupa na World Pride-u. Odabrali smo da to bude Sara iz istih razloga zbog kojih smo odabrali da bude kuma – tokom svoje karijere, beskompromisno je bila uz LGBTI+ zajednicu i uvek je stajala na strani ljubavi i jednakosti. Ovo je početak promo-kampanje za EuroPride 2022 koji će se održati u Beogradu od 12. do 18. septembra 2022. godine a koja je važan mehanizam podizanja vidljivosti problema LGBTI+ zajednice u Srbiji, ali i velika prilika da u Srbiju dođe desetine hiljada turista. Sigurni smo da će EuroPride premašiti svačija očekivanja, a nastup Sare Jo i dreg kraljica Alex Elektre i Dite von Bill je samo mala najava onoga što nas čeka u Beogradu sledeće godine – kaže Marko Mihailović, direktor Beograd Prajda.

Pop zvezda Sara Jo već je ranije poznata kao javna ličnost koja je koja je svojim radom, borbom, solidarnošću i javnim zagovaranjem dala doprinos poboljšanju položaja LGBTI+ osoba, zbog čega je 2019. godine i proglašena za kumu beogradskog Prajda.

World Prajd održava se u Kopenhagenu od 12. do 22. avgusta pod sloganom “You are incuded” i centralni događaji su koncerti na kojima nastupaju velike svetske zvezde. EuroPride 2022 održava se od 12 do 17. septembra 2022 u Beogradu koji će te godine biti prestonica svih evropskih prajdova. “Bogat program je uveliko u pripremi.” – najavljuju organizatori.

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x