Background adbanner
calendar

Sreda 29. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GEST DARKA LAZIĆA SVE ODUŠEVIO! Evo kako pevač brine o trudnoj ženi (FOTO) OVO JE DNEVNIK IVICE DAČIĆA! Ministar je sve oduševio (FOTO) MC STOJAN O VENČANJU SA ZORANOM: “Biće 2000 zvanica, slavićemo tri dana, svako po 500 evra” Reper razvezao jezik PEVAČICA DOBILA OD VERENIKA NARUKVICU OD 13.000 EVRA! Neviđena transformacija, padaju vilice, zastaje dah! Nekada je dizala kredite za pesme, a sada uživa u luksuzu (FOTO) KARAMBOL, STANISLAV SE ZALETEO NA REPERA! Uletelo obezbeđenje, jezive scene preplavile internet (FOTO) “BILO ME JE SRAMOTA, MISLILA SAM DA SAM JA KRIVA!” Ispovest Verice Rakočević! O nemilom događaju sa 18 godina: “NIKADA NISAM HTELA DA OTKRIJEM IDENTITET TOG ČOVEKA!” 10.000 EVRA DAJEM DA VIDIM SNIMAK VRELE AKCIJE! Stanislav besni ne može da se smiri, reper poludeo! Maja zakuvala čorbu ESTRADA SE OKUPILA NA GALA SLAVLJU! Pevačica odrešila kesu (FOTO) ŠA IZNEO DETALJE VRELE AKCIJE! Mioni pozlilo, Stanislav šokiran! Haos u Beloj kući ZORANA MIĆANOVIĆ IMA RAZLOG ZA SLAVLJE! Pevačica ne skida osmeh sa lica (FOTO) SCENA OD KOJE SE MIONI POVRAĆA! Ša kivan nije očekivao ovo od nje KONAČNO, POSLE 12 GODINA NAJBOLJE VESTI! Saznajte šta ulazak u Jupitera u znak Blizanca donosi! NJIH ČEKA VELIKA SREĆA! HYPETV PROGRAM ZA SREDU 29. maj 2024! Premijerno “Trač kuvanje” i “Pretres” PREDSEDNIK FRANCUSKE uhvaćen u AFERI na skuteru! Skandal koji je tresao ceo REGION, sada je unovčen za VRTOGLAVU CIFRU! HAOS U UŽIVO PROGRAMU! Otkrivena istina, usledio šok! HITNO OGLAŠAVANJE PUTINA! Rusija rekla svoje, doneta odluka o Zelenskom!

SANJAO O TAKVOJ LJUBAVI: Rasta progovorio o odnosu sa lepom glumicom

Objavio: RHT
12/12/2023 1:11 PM

Reper i producent Stefan Đurić Rasta postigao je neverovatan uspeh svojim prvim filmskim ostvarenjem „3211“ u kom igra glavnu ulogu i do detalja prikazuje osmomesečno iskustvo iza rešetaka, a u razgovoru za medije emotivno se dotakao svog detinjstva, odrastanja u skladnoj porodici akademika, ćerkice Tare, a potom i odnosa s dugogodišnjom devojkom, glumicom Marijom Balaban.

FOTO: Hypetv

Kako je istakao, neverovatan uspeh filma doneo mu je manjak slobodnog vremena, ali i podstakao želju za novim projektima. 

– Skroman sam kada je reč o željama i ne volim da se hvalim, verovao sam u film „3211“ od prvog trenutka. Desio se uspeh koji je prevazišao to o čemu sam maštao zajedno sa svojim fenomenalnim timom. Dok sam bio u pritvoru, pojavila se vest da pišem knjigu i to mi je zazvučalo sjajno. Posle je bio pretres sobe, tražili su tu knjigu, a imao sam samo svesku u kojoj sam pisao tekstove za pesme. Film je sasvim sigurno bio teža opcija, ali se trud isplatio. Zatvor je došao u pravom trenutku, bog me je sasvim sigurno sačuvao od lošijih stvari tim hapšenjem – naveo je Đurić.

S osmehom na licu prisetio se odrastanja sa roditeljima, uglednim profesorima na fakultetu, ali dotakao se i činjenice da nisu bili zadovoljni kada je pre 16 godina počeo da se bavi muzikom.

– Nisam razumeo svoje roditelje dok nisam i sam dobio ćerkicu. Iz ovog ugla mogu da kažem da su imali i više razumevanja nego što bih ja imao s obzirom na to da je svakom roditelju važno da dete ima zanimanje od kog će moći da živi. Rep pre dve decenije nije davao nikakve naznake posla iz snova, a kamoli posla koji će doneti beneficije – rekao je reper, i otkrio kakav je otac.

Foto: HYPETV

– Trudim se da budem u krugovima ljudi koji žive normalan i prizeman život. Ćerkica Tara je okružena istim tim ljudima kada je sa mnom i jasno joj je šta znači ceniti novac. Neverovatno mi je koliko vodi računa o tome i koliko ima osećaj za to da je materijalno nevažno, ali roditelji i ja vodimo računa da tako bude, i da bude svesna i skromna – naveo je Rasta, i priznao da su mu ljubav i podrška emotivne partnerke Marije dosta pomogle da sazri.

– Zatvor i devojka su najbolje rešenje za svakog muškarca koji podivlja. Marijina podrška mi je mnogo značila s obzirom na to da je ostala uz mene kada su se dogodile nemile situacije s pritvorom, ali i kad sam izašao i imao nanogicu. Naša ljubav je krenula spontano i održala se razumevanjem i poštovanjem. To je ona ljubav o kojoj maštate kao klinci, ali ne bih mogao da izdvojim jednu stvar o našem odnosu i njoj jer ljubav s takvom devojkom zaslužuje knjigu – zaključio je Đurić za medije.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs / alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner