Background adbanner
Background adbanner

SANJA GRUJIĆ ZAPOČINJE ZAJEDNIČKI ŽUVOT SA NJIM! Bivši zadrugar biće joj cimer, a pričalo se da se muvaju!

Objavio: RHT
08/08/2022 8:30 PM

Svojim učešćem u Zadruzi 5 Sanja Grujić osvojila je srca javnosti, a sada je bivša zadrugarka, otkrila da planira da započne zajednički život sa bivšim cimerom Matijom Matijević.

FOTO: ATA Images

 

– Meni je Mateja jedna od najdražih osoba. Mi se i dalje družimo i planiramo da možda budemo cimeri. Krećemo se u istom društvu, često se viđamo. Baš ga volim mogu reći. Možda bi mi bilo bolje da sam se na njega fokusirala. Mislim da je jako kvalitetan ali da koristi devojke da bi ispao srcelomac – rekla je Sanja za “Narod pita”.

Foto: YouTube printscreen

Podsetimo, tokom rijalitija Sanja je brzo privukla pažnju svojim doskočicama i izlaganjima na račun zadrugara, a njene svađe sa drugim zadrugarima postale su viralne.

BONUS VIDEO:

Izvor: pulsonline.rs

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x