Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Sanja Đorđević o proslavi rođendana Ceninog unuka: “Ova pauza nam je pomogla da shvatimo koliko volimo muziku i jedni druge”!

Objavio: RHT
07/06/2021 11:20 AM

Folk pevačica Sanja Đorđević pre nekoliko dana bila je na proslavi porodice Ražnatović, a sada je otkrila kako se provela.

Sanja Đorđević-Foto:Printscreen Instagram

Naime, ona je prisustvovala na 1. rođendanu Cecinog unuka Željka Ražnatovića, te ne krije da se i te kako dobro zabavila, kao ni to da je popila koju čašicu više.

– Bilo je divno, ispratila sam sva njihova porodična dešavanja. Posle dužeg vremena sam bila na žurki, popila sam dve rakije i mrtva pijana sam bila. Udavila sam sve ljude, emocije su mi proradile. Toliko je bilo lepo! Ova pauza nam je pomogla da shvatimo koliko volimo muziku i jedni druge. Tamo sam se pojavila sam detetom, najsigurnija sam sa njom – rekla je ona u “Premijera-Vikend Specijal”.

Podsetimo, Željko Ražnatović, sin Bogdane i Veljka Ražnatovića nedavno je proslavio 1. rođendan, a proslava je upriličena u jednom prestoničkom restoranu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner