Background adbanner
Background adbanner

SANI FX IZAZVAO HIT KOMENTARE! MI MUŠKARCI ISTO RADIMO OBRVE!(VIDEO)

Objavio: RHT
24/04/2021 8:00 AM

Sani Ibraimov, član sastava “Trik FX”, izazvao je lavinu podeljenih komentara video zapisom koji je postavio na Tiktoku.

Popularni pevač je pokazao kako mu sređuju obrve prilikom posete kozmetičaru.

“Vreme je za obrve, mi muškarci isto radimo tretman. Kako izgleda sve, videćete”, poručio je Sani, dok je video izazvao komentare koje i nije očekivao.

“Muškarci čupaju više obrve od žena”, “Nema ništa gore od ovoga kada muškarac čupa obrve”, “Što si ovo javno stavio?”, glasili su komentari ispod videa.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x