Background adbanner
Background adbanner

Sani Armani konačno progovorila o svemu! NESTALA JE PREKO NOĆI, a bila je zvezda devedesetih!

Objavio: RHT
30/07/2021 8:48 AM

Najatraktivnije TV lice devedesetih godina, Sandra Drašković alias Sani Armani nakon veoma uspešne karijere manekenke i voditeljke samo je odlučila nestati sa tv ekrana. 

Sandra Drašković-Sani Armani-Foto:Printscreen You Tube

Neko vreme Sani je živela van Srbije i povremeno se vraćala u našu prestonicu ali već godinama nije medijski aktivna. Atraktivna plavuša koja je mnogim tv licima današnjice devedesetih bila uzor i model po kom se gradi voditeljska karijera dala je intervju na “Hype” televiziji. Ovo je prvi veliki intervju Sani Armani posle mnogo godina.

U emisiji “Chit Chat” voditelj i Sani su se dotakli raznih tema iz prošlosti, ali i onoga što bi tek trebalo da se dogodi kod Sani Armani. Celu emisiju “Chit Chat” mozete pogledati na linku ispod.

Izvor: Alo/hipetv.rs

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x