Background adbanner
calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠOKANTAN SNIMAK KRAĐE U BEOGRADU! Sa decom pokrali butik, nameračili se na FIRMIRANO, ali to nije sve! (VIDEO) ALEKSANDRA NIKOLIĆ VEČERAS ULAZI U RIJALITI! Šok pred sami kraj, ovo niko nije očekivao, potvrđeno! HYPE 2 TV PROGRAMSKA ŠEMA ZA NEDELJU, 7. JUL! Ne propustite reprizu Pretresa sa Radom Manojlović ŠOK! Posle raskida Baka Prase na moru sa drugarima i gomilom devojaka, vrela akcija na kolima! (FOTO) SLAVICA SKVAJER EKSKLUZIVNO U “SADA I OVDE” Trener i edukator za NLP i lični razvoj otkriva kako da prevaziđemo samoograničenja! OBRAZOVANJE ANE IVANOVIĆ! Bivša teniserka školu morala da završi VANREDNO, a evo šta je po struci! DANIJELA DIMITROVSKA SE SKINULA SA DEČKOM! Jevrem pokazao isklesane trbušnjake, manekenka u vrelom izdanju! HYPE TV PROGRAM ZA NEDELJU 7. JUL! Tatjana Jo gostuje u Chit Chatu sa Nemanjom STRAVIČNA MAKLJAŽA U NOVOM SADU! Devojka pesnicom udara majku koja u naručju drži DETE STIŽE NAM NAJTOPLIJI DEO LETA? Temperatura noću skoro do 30 stepeni, a onda ŠOK OBRT! Evo od kada kreće nevreme ZADAVIO JE KABLOM A ONDA RASKOMADAO U KUPATILU! Godinu dana od ub*stva Noe Milivojev! Oglasila se njena MAJKA, poručila samo ovo STRAVIČNO! Ćerka (20) holivudskog glumca pronađena mrtva u stanu RAZVODE SE JELENA I IVAN MARINKOVIĆ?! Ona uhvaćena u prevari sa ovim učesnikom, SKANDAL PRED KRAJ RIJALITIJA! OBRATITE PAŽNJU! Ako vam u autu nađu ovaj predmet, pisaće vam kaznu od 10.000 evra! JEZIVA MASOVNA PUCNJAVA! Ima mrtvih i ranjenih, hitno stigle jake policijske snage! SVI NA NOGAMA U DOMU ĐOGANIJEVIH! Luna potvrdila srećne vesti, Gagi van sebe!

“SABOTIRALI SU ME!” Sandra Afrika žestoko oplela po kolegama, obelodanila nepoznate detalje sa početka karijere, ima i dokaze!

Objavio: RHT
23/06/2024 3:11 PM

Sandra Afrika žestoko oplela po kolegama

Foto: HYPETV

Sandra Afrika je nedavno u jednom podkastu totalno ogolila svoju dušu i otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života.

Ona je sada nastavila da otkriva nepoznate pojedinosti iz svog života i karijere, pa tom prilikom kazala da je na početku bilo mnogo onih koji su je “sabotirali”.

Sandra Afrika žestoko oplela po kolegama

– Od samog početka kada sam se pojavila, bila sam nekako kao levo smetalo. U smislu “ko je sada ona”, i smetala sam tu donekle. Onda, kako su godine prolazile, ja sam nekako to svoje mesto opravdavala. Mislim, dokazivala, čovek se dokazuje dok je živ. Onda su me nekako, sad mogu da stanem iza toga i da tvrdim, da sam tek sad prihvaćena. Možda je to bilo godinama unazad, ali nisam videla svojim očima – priča Prodanovićeva, pa dodaje.

– Imam snimljen dokaz za to. Na početku karijere bilo je mnogo prepreka. Kolege su me često sabotirale, gubila sam nastupe zbog njih. Ali nisam se predala, nastavila sam da radim i borim se za svoje mesto na estradi – rekla je Sandra Afrika za Kurir.

Hypetv.rs/M.K.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner