Background adbanner
calendar

Utorak 30. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HYPE SAZNAJE! Aca Lukas PUŠTEN IZ URGENTNOG CENTRA! MIRKOVIĆI STIŽU NA “IMANJE”: Pripreme za rijaliti koji će pomeriti SVE GRANICE ulaze u ZAVRŠNICU! (VIDEO) ANA ĆURČIĆ IMA KORONU! BILJANA MARKOVIĆ ODGOVORILA KOLEGINICI: “Dragica Zlatić želi da se promoviše preko mog imena” Kakav ŠMEKER! Ovaj DETALJ posle pobede NIKO nije primetio! Evo kako je Damir reagovao (VIDEO) DELFINI SE OBRUKALI U PARIZU! Zar je moguće da nas AUSTRALIJA UČI VATERPOLU?! PEVAČICA POPLJUVALA KOLEGE SA ESTRADE! Do sada je ćutala, a onda saopštenjem šokirala javnost (FOTO) KO JE zlatni DAMIR MIKEC?! Osvojio je VIŠE OD DESET MEDALJA na Svetskom kupu PRVA SLIKA STANISLAVA KROFAKA IZ BOLNICE! Oglasio se iz bolničkog kreveta pa šokirao slikom (FOTO) Vučić čestitao predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru pobedu na izborima KO JE ZORANA ARUNOVIĆ? Naša emotivna streljačica koja je OSVOJILA ZLATO NA Olimpijskim igrama je uvek KIDALA! IVICA DAČIĆ ČESTITAO ZLATNIM STRELCIMA: “Želim vam mirnu ruku i sreću u novim podvizima!” Vučić čestitao Zorani i Damiru na ZLATU: Ponosni smo na vas! ZORANA LIJE SUZE RADOSNICE! Naši sportisti se potpuno RAZNEŽILI posle ZLATA! (FOTO) Predsednik Srbije primio u oproštajnu posetu ambasadora Poljske: Vučić istakao šta su spoljnopolitički prioriteti Srbije SAŠA MIRKOVIĆ SE JAVIO SA NOVE DESTINACIJE! Doživeo šok na aerodromu, pa objavio ko ga je tamo iznenadio! (VIDEO)

SANDRA AFRIKA U PROBLEMU! Novi dečko jok sve zabranio, a ona nastavila da luduje po Crnoj Gori

Objavio: RHT
30/07/2024 8:55 AM

SANDRA AFRIKA U PROBLEMU!

Poznato je da pevačica Sandra Afrika voli sportiste. Povezivali su je sa pojedinim fudbalerima i košarkašima, a poslednja navodna ljubavna afera je sa košarkašem Nikolom Milutinovim. E sad kako je on u Parizu na Olimpijskim letnjim igrama, ono što sve zanima jeste da li i pevačica pakuje kofere i seli se u Francusku na neko vreme.

Foto: hypetv

Međutim, kako ima nastupe po Crnoj Gori, izgleda da će odlazak u Pariz izostati. I dok mnogi raspredaju da li je njihova ljubav na klimavim nogama ili je sve u redu. Oni drugi koji su malo više upućeniji pričaju kako je košarkaš zapravo zabranio pevačici da dolazi. Ali i da ga zivka na telefon, jer mora da bude skoncentrisan na igru i pobede.

SANDRA AFRIKA U PROBLEMU!

Navodno kako dobro upućen izvor priča, košarkaš je pred put u Pariz imao ozbiljna razgovor sa Sandrom kada joj ej ibjasnio da može da ga dovede u nezgodnu situaciju ili čak i diskvalifikuje iz tima sa Olimpijade, ako ga non stop bude zivkala. Čak ni poruku na telefon ne sme da mu pošalje, niti da ga bodri i podržava. Košarkiaš po pravilima mora maksimalno da bude skoncentrisan i ne želi trenutno od pevačice nikakva iznenađenja.

foto: prinscreen/instagram/sandraafrika

E sad kako je to sve prihvatila pevačica nije poznato, ali kako izbacuje slike iz Crne Gore gde u tangama vozi skuter na vodi. Reklo bi se da je sebi našla bolju zabavu i da je za košarkaša verrovatno baš boli uvo?

BONUS VIDEO:

Hypetv,rs/alo/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner