Background adbanner
Background adbanner

Sandra Afrika objavila snimak sa jahte pa “zapalila” društvene mreže! (VIDEO)

Objavio: RHT
07/07/2021 12:41 PM

Pjevačica Sandra Afrika trenutno boravi u Crnoj Gori odakle je objavila vreli snimak sa jahte.

Sandra Afrika-Foto:Printscreen Instagram

Sandra je, naime, igrala u kupaćem i mrežastoj haljini, koja je istakla njeno izvajano tijelo. U jednom momentu se okrenula i pokazala izvajanu zadnjicu.

Ovaj snimak izazvao je lavinu komentara na Instagramu, a neki od njih su bili: “Bomba”, “prezgodna”, “goriš ženo”…

Međutim, bilo je i onih koji su komentarisali njen stajling: “Pobogu ženo šta si to obukla mrežu za pecanje?!”, “Šta je to na tebi?”.

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x