Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

SANDRA AFRIKA I IVANA HURRICANE U SUKOBU ZBOG VOLKOVA!

Objavio: RHT
20/05/2021 6:00 PM

Na kućnoj žurci koju je, pre izvesnog vremena, organizovao fudbaler Vladimir Volkov, došlo je do sukoba Sandre Afrike i Ivane Hurricane.

Naime, Vladimir je u stan doveo muzičare i u privatnoj atmosferi napravio žurku. Među njegovim prijateljima našle su se i Ivana Boom Nikolić koja je došla sa svojom koleginicom Ksenijom Knežević.

Sandra Afrika, Vladimir Volkov i Ivana Nikolić-Foto:Printscreen

Izvor blizak portalu hypetv.rs tvrdi da je zabava tekla u najboljem redu sve dok nije došla Sandra Afrika i počela besno da udara na vrata. Iako je mesecima unazad uporno demantovala bilo kakav ljubavni odnos sa pomenutim fudbalerom, prisustvo Ivane Hurricanee na privatnoj zabavi, u intimnom društvu sa Volkovim razjarilo je Afriku.

Dojava koja je stigla do nje dovela je i u stan, pa je oko pola sata pokušavala da Vladimira Volkova dozove da joj otvori vrata. Nakon tišine i ignorisanja njenog agresivnog ispada, Sandra je napustila vrata razjarena i ljuta na Ivanu i Volkova.

Svedoci sa žurke kažu da ni Nikolićeva nije ostala ravnodušna na celu situaciju i da je mimo ušiju prisutnih nešto raspravljala sa Volkovim.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner