Background adbanner
calendar

Ponedeljak 11. Decembar, 2023

SAMO VIĐA SVEŠTENA LICA Milan Stanković uhvaćen u društvu monah

Objavio: RHT
23/09/2023 1:00 PM

Milan Stanković već neko vreme živi životom daleko od očiju javnosti, a u medijima neprekidno kolaju priče da pevač živi iskušeničkim životom, te da bi uskoro trebalo da se zamonaši.

Foto: ATAImages

Kako mediji prenose, Milan se sve više druži sa monasima, čak je i uslikan u Beogradu u društvu jednog monaha i dve monahinje.

Milan je određeno vreme proveo na telefonu, trudio se da bude neprimetan, ali je njegova duga kosa i podosta drugačiji fizički izgled nego ranije i te kako privukao pažnju.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner