Background adbanner
calendar

Petak 21. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JANJUŠ PRIŠAO ANELI NAKON ABORTUSA! Zgrozio izjavom, oprostio se od nje, Ahmićeva ne može da dođe sebi, stravične scene! “OPROSTILA SAM MAJI ŠTO JE SPAVALA S MOJIM MUŽEM” Aleksandra Subotić ne može više da ćuti o Peci: “Svađamo se stalno, sve je zbog njegovih godina” HANA ADROVIĆ: Ružni komentari su stvorili lošu sliku o meni! Trpela sam digitalno nasilje! “Janjuš ili Ša će POBEDITI?!” Ekskluzivno! Petrući otkrio POBEDNIKA rijalitija?! (VIDEO) OČEKUJU NAS PLJUSKOVI SA GRMLJAVINOM I GRAD! Toplotni talas će biti do ovog datuma, a onda ŠOK OBRT! “BRANKO BABOVIĆ NAZVAO STEFANA USILJANINA POPOM!” Glumac ISPRIČAO nepoznate detalje života: “Nikad se nisam ovako ispovedao!” JOVANU JOKSIMOVIĆ MUŠKARAC PIPAO U PROGRAMU UŽIVO: Nastao opšti haos, voditeljka iznenadila: “Jao, ja sam gola voda” ŠOK! “Kako uklopiti ljubav i novac?” : Tema je emisije Snežane Dakić – “Male stvari” ŽENA U BEOGRADU IZ ČISTA MIRA NAPALA MUŠKARCA NASRED ULICE! Prišla mu, krenula da viče, pa izvadila nož! HYPETV PROGRAM ZA SUBOTU 22. jun 2024! U podkastu “Sada i ovde” pevačica Alka Vujica OVO JE IMPOZANTNA VILE EMINE JAHOVIĆ! Košta više miliona evra, ovo se retko viđa i u svetskim filmovima! (FOTO) EVO ZAŠTO NAM JE KVALITETAN SAN NEOPHODAN: Evo šta se dešava ako ne spavamo dovoljno i kako to utiče na naše telo! DIJETA UZ POMOĆ KOJE JE NIKOLINA KOVAČ SMRŠALA 40 KILOGRAMA: Trik se sastoji u ovome, a ovo je njen jelovnik EKSKLUZIVNI DETALJI IZ PORODILIŠTA: Car ispričao šta se dešavalo u POROĐAJNOJ SALI! “Plašio sam se da li je dete u kolevci, da mi ne ispadne!” ANELI SE VRATILA U RIJALITI NAKON ABORTUSA! Kuka i jeca na sav glas, savija se od bolova, Janjušu zabranjen razgovor s njom! (FOTO) CITY HYPE: Nikolina Kovač o nepravdi koju je pretrpela od saradnika! Paola Hublin priznala da li je izgubila veru u ljubav!

SAMO SAM ČULA: “GOSPOĐO, VAŠA ĆERKA JE PREMINULA”! Prvi put je pobedila sudbinu, drugi put je sudbina odnela pobedu!

Objavio: RHT
05/06/2023 7:13 PM

Ponedeljak, 5.jun od 22h na Hype televiziji emitovaće se peta epizoda dokumentarne emisije „Preživeti dan“ pod nazivom NA RUŠEVINAMA ŽIVOTA.  

Foto: HYPETV

Autor i voditelj emisije Stefan Usiljanin gledaocima je pripremio priču jedne majke koja je na tragičan način izgubila svoju ćerku.

Radica Jovanović iz Sremčice, ispričaće svoju životnu priču tužnog roditelja. Svoju ćerku Milicu izgubila je pre osam godina.

„Taj dan sam otišla dok je bila u komi još, sačekala sam doktora da bi mi rekli kako je stanje trenutno, tu je bilo još ljudi, sestra je izašla i prozvala me, čula sam samo gospođo, vaša ćerka je preminula“

Pokojna Milica imala je dve saobraćajne nesreće i oba na pešačkom prelazu, prvi put pobedila je sudbinu i probudila se iz kome, drugi put na žalost sudbina je odnela pobedu i Milica je preminula.

„Svako jutro gledam u njenu sliku i setim se njenih reči, možeš ti to Rajka!“ – kroz suze ispričala je Radica svoj najveći i najteži životni gubitak.

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner