Background adbanner
calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Marko Bulat PROGOVORIO O PRVOJ ŽENI! “Mislim da sam bio kratak i jasan!” Pevaču zasmetalo pitanje! “ANĐELO JE ZALJUBLJEN U MATORU!” Šokantne tvrdnje iz spoljnog sveta, PROCURILA NJEGOVA MRAČNA TAJNA! MARIJI KULIĆ UGROŽENO ZDRAVLJE! Rezultati nisu dobri, evo šta je dovelo do pogoršanja! “NUDILI SU MI TROJKU!” Marko Bulat šokirao priznanjem! “Nisam ja drvoseča!” “NORA DOZIVA TATU SVAKI DAN!” Srcecepajući detalji! Asmin nema pojma: “Pita za njega, nedostaje joj!” DEVICA VOLI ŠOK IZNENAĐENJA, VAGA LEP VEŠ, LAV JE BOG S*KSA, A EVO KAKO DA DOVEDETE DO LUDILA U KREVETU SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK SKANDALČINA! Lepi Mića uhvaćen “U ZANOSU” sa mlađom učesnicom? Fotka šokirala javnost! Evo šta rade krišom! ŠOK FOTKA STANIJE DOBROJEVIĆ! Evo kako je izgledala PRE OPERACIJA i šta je sve promenila, niko je ne bi prepoznao! SUBOTIĆKA OŠTRO O RIJALITIJU! Okrenula novi list: Tamo je najveći šljam, ja tamo nisam pripadala! ANELI URLA NA JANJUŠA! Nasrnula na njega, pljušte psovke i uvrede, obezbeđenje u pripravnosti! Mama Džehva OPLELA! ,,Anđelo ne može da preboli Teodorin uspeh!“ ANELI VIDELA ASMINOV INTIMNI SNIMAK! Jedna stvar ju je ODALA, izlanula se i priznala šok detalje! STRAVIČNO PRIZNANJE IVANA MARINKOVIĆA! Jecao dok je govorio: “Mogao sam UBIJEM NEKOGA” Učesnici zanemeli! “Anđelo voli muškarce?!” Ekskluzivno! Maca razvezala jezik o Rankoviću! (VIDEO) MATORA GRCA U SUZAMA! Slomila se zbog voditelja, ne može da dođe sebi! SKINULA SE DEVOJKA MIME KARADŽIĆA! Pokazala bujno poprsje i hot telo, 42 godine mlađa od glumca! (FOTO)

“SAME STE KRIVE AKO STE SILOVANE” Sramotno ponašanje bahatog Jovanovića: Poznati jutjuber slao preteće porukama devojkama koje su ga javno osudile! (VIDEO)

Objavio: RHT
08/04/2021 11:23 AM

Jutjuber Nikola Jovanović poznatiji pod pseudonimom Nixa Zuzu, u jednoj emisiji rekao je da su žene same krive ako su žrtve silovanja.

U pomenutoj emisiji, voditeljke su prekinule razgovor i napustile studio, a nakon niza reakcija na društvenim mrežama, Jovanović je slao preteće poruke ženama koje su se usudile da javno kritikuju njegov stav.

Nixa ZiZu-Fptp:Printscreen/Instagram

Jedna od njih je i Marija Radović, koja je javno osudila Jovanovića i stavove iznete u gostovanju, da bi posle dobila glasovnu poruku od jutjubera, koji ju je pitao “jesi li ti bolesna ili šuntava?”.

“Mi kao influenseri koji se zalažemo protiv sajber kriminala i nasilja treba da se suprostavimo ovakvim pojavama”, rekla je Radović za TV Prva.

Dodala je da nije dobijala druge poruke od njega ali da su joj se javljale njene pratiteljke koje su joj rekle da im je Jovanović pretio “da će ih polomiti i da će ih ošišati na ćelavo”.

Jovana Popović, jedna od voditeljki koje su napustile emisiju nakon navoda Nikole Jovanovića, ističe da “ne” uvek znači “ne”, a ne kako je jutjuber naveo, da je “ne” ponekad i “da”.

Rekla je da nisu imale drugu opciju nego da napuste emisiju nakon što su pokušavale da se izbore sa njim.

to: instagramprintscreen

Marina Kotevski Mandić, PR produkcije programa na kom se sporo gostovanje emitovalo, kaže da je Jovanović pozvan da govori o fitnesu i da on na svoju ruku preusmerio razgovor na drugu stranu.

“Treba biti hrabar da se istupi na način na koje su to učinile njih dve. I verbalno nasilje je nasilje”, rekla je Kotevski Mandić za “Jutro” TV Prva.

Jana Šarić, sociološkinja, rekla je da Jovanović ne shvata ozbiljnost situacije.

“Jasno se vidi i u emisiji da ne poštuje nijednu ženu na ovom svetu kada tako priča. Da ne pričamo o devojkama koje imaju iskustvo nasilja i to slušaju, i dečaci koji usvajaju te norme”, rekla je Šarić.

Kada se stvori ovakva atmosfera, svaka osoba dobije platformu da primnjuje razne vrste nasilja. Njegovu platformu prate mladi, na društvnim mrežama je ista realnost kojoj svi mi pripadamo, smatra ona.

Kaže da ne treba nikada relativizovati nasilje i tolerisati kada se to čini, i ističe da ovo nije pitanje kućnog vaspitanja, nego je ovo društvena atmosfera.

“Ovo je bilo verbalno nasilje koje relativizuje druge vidove nasilja”, kaže Šarić.

Važno je prijaviti nasilje, ističe Kotevski Mandić, kao i verbalno nasilje a Šarić kaže da treba dopustili žrtvama da učine to kada same žrtve budu spremne za takav čin.

Jovanović je pozvan da učestvuje u emisiji TV Prve ali je odbio da gostuje ovog jutra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner