Background adbanner
calendar

Subota 28. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
VLADIMIR TOMOVIĆ PONOVO U RIJALITIJU? Kršni Crnogorac objavio FOTOGRAFIJU IMANJA OVO JE ŽENA KOJA JE UNIŠTILA PAF DEDIJA! Bivša devojka Kesi ga tužila zbog zlostavljanja i sil*vanja, a onda je klupko krenulo da se odmotava! FANOVI ANITE I ANĐELA U ŽALOSTI?! Skandalozne poruke saučešća preplavile društvene mreže! ŠOK! (FOTO) “PRODUKCIJA MI JE DALA NEKE TABLETE U ZATVORU! Imala sam EPI NAPADE! Odmah su me odveli u URGENTNI” Sara otkrila PRAVU ISTINU ANĐELO RANKOVIĆ POBEGAO IZ BEOGRADA! Nakon istine o raskidu sa Anitom rešio da se povuče u potpunosti!? (FOTO) “JEDAN JEDINI MIROSLAV ILIĆ!” Mira Škorić emotivnom objavom rekla svima koliko joj znači saradnja sa legendom narodne muzike! (FOTO) VANREDNO UBACIVANJE! “TI SI ONAJ ŠTO VARA TRUDNU ŽENU” Sramno predstavljanje u rijalitiju! Kome je ovo smešno? “MIONA MI VIŠE IDE UZ STANISLAVA!” Iva Grgurić brutano iskrena o ljubavi Jovanovićeve i Ša EKSKLUZIVNO za Hype TV! “TADA SAM BILA LJUBAVNICA!” Gabrijela Pejčev priznala kako je povredila ženu Semira Džanković EKSKLUZIVNO u emisiji “Pretres”! “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) “NUDILI SU MI 100.000 EVRA ZA NOĆ DA IMAM INTIMNE ODNOSE” Anja Todorović progovorila o prostituciji u Dubaiju! ŽIVI BILI, NA MNOGA LJETA Vučić prisustvovao proslavi rođendana Miloša Zemana (VIDEO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) EKSKLUZIVNO! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) MILICA DABOVIĆ PONOVO ŠOKIRALA OBJAVOM! Ko nema para za pretplatu na sajt za odrasle, može da joj uplati na račun?! (FOTO)

ŠA SE UMOKRIO U GAĆE?! Ćerka Stanislava Krofaka objavila javno SKANDALOZNI DOKAZ! (FOTO)

Objavio: RHT
16/06/2024 6:48 PM

Ša se umokrio u gaće?!

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Nakon haosa između Stanislava Krofaka i Nenada Aleksića Ša tokom današnje debate, oglasila se ćerka MMA borca, Vanesa Krofak, koja je na Instagram profilu objavila niz storija.

Naime, Vanesa je podržala oca, te mu je poslala poruku, a potom i podelila sa pratiocima i nekoliko poruka koje je dobila. Neko je primetio da se Ša umokrio u gaće tokom sukoba sa Stanislavom, a nakon toga je usledio sledeći komentar:

– Zašto Ša hoda unazad? I sve oko njega ,,fine i poštene”, barem tako kažu – napisala je Vanesa na Instagramu, aludirajući na Mionu.  

Ša se umokrio u gaće?!

Photo: Printscreen Instagram/stanislav_pantera_krofak

Svađa Ša i Stanislava

Tokom jučerašnje ankete učesnici rijalitija biraju najkoristoljubivije osobe, a kada je na red došao Nenad Aleksić Ša, na njega je skočio Stanislav Krofak, pa je moralo da reaguje i obezbeđenje. Detaljnije u odvojenoj vesti.

Naime, bivši dečko reperove devojke Mione Jovanović nije hteo da dozvoli da se o njemu priča u negativnom kontekstu, pa je krenuo da se sa Ša fizički obračuna.

– Ne možeš da me sprečiš da govorim o tebi, nisam ja indijanac da mi se brecaš -rekao je Ša.

– Ja ću da ti govorim kad ćeš da završiš, moraš stati kad ti ja to naredim, ja sam ušao zbog tebe sto posto, došao sam da ti zatvorim usta – rekao je Stanislav.

– Ne možeš ti meni ništa da govoriš, ko si bre ti dečko, nema brecanja niti bilo čega. Jači jesi, luđi nisi od mene – urlao je Ša.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Posle ovog okršaja Nenad Macanović je isprozivao devojku zbog koje se ova dva takmičara ne podnose. 

– Miona je koristoljubiva jer je koristila Stanislava, kobasičarka obična, Ša leči komplekse kako bi svoje frustracije izbacivao na Mioni od ranije – rekao je Bebica, a Aneli je okrenula priču na svoju muku: 

– Po meni je Janjuš najkoristoljubivija osoba, došao je preko mene do nekog cilja, pod broj dva Uroš, kome je Janjuš uzor, broj tri je Lakić, koji koristi Lejdi kao jeftinu igračicu!

Hypetv.rs/E.B.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

U prilogu ispod, ispovest Site Ahmić, Aneline sestre ekskluzivno za Hype televiziju

“Janjus zeli da Aneli pobaci dete!” SITA AHMIC “Stanija i Asmin su ZLO!”

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner