Background adbanner
Background adbanner

Ša priznao: “Moliću Ivanu za oproštaj”!

Objavio: RHT
27/05/2021 3:38 PM

Nenad Aleksić Ša pokajao se što je zbog Tare Simov ostavio ženu s kojom je sedam godina bio u braku. On je nedavno poslao pismo svojim roditeljima u kom objašnjava da je očajan zbog cele situacije i napomenuo da će po izlasku iz rijalitija moliti Ivanu za oproštaj.

Nenad Aleksić Sha – Foto:Printscreen Instagram

“Ša je siguran da ga je Tara prevarila, od kada je izašla emocije prema njoj su počele da mu se gase. Sve češće razmišlja o Ivani i o tome da je napravio grešku što je ostavio zbog Simove. Nedavno je zamolio ljude iz produkcije da njegovoj porodici dostave pismo sa instrukcijama šta da rade sa njegovim nekretninama, i gde mu stoji novac. Međutim napomenuo je i da se kaje zbog svoje odluke i da će moliti Ivanu za oproštaj”, kaže izvor blizak produkciji.

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x