Background adbanner
calendar

Utorak 31. Feburar, 2023

Ša pao u ZABORAV! Tara Simov objavila snimak sa novim dečkom! Pao i poljubac! Fanovi oduševljeni!

Objavio: RHT
01/06/2021 10:32 AM

Bivša zadrugarka, manekenka Tara Simov zaintrigirala je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, kada je na njenom profilu na Instagramu objavila lajv sa javnosti nepoznaitm muškarcem, sa kojim je bila izuzetno bliska, te su mnogi pomislili da joj je on novi dečko.

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša-Foto:Printscreen

Naime, Tara je sa njim bila vrlo prisna, a on ju je sve vreme grlio, pa je u jednom momentu čak pao i poljubac u obraz.

Tara Simov-Foto:Printscreen

Tarini pratioci komentarisali su kako su njih dvoje lep par, međutim, Tara se ovim povodom još nije oglasila.

Tara Simov-Foto:Printscreen

Podsetimo, reper Nenad Aleksić Ša nedavno je javno, pred kamerama rijalitija ”Zadruga” ostavio Taru ubrzo nakon njenog napuštanja Bele kuće, a po svoj prilici Simovoj sloboda i te kako prija!

Izvor: Pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner

Deprecated: stripos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/hype/wordpress/wp-includes/functions.wp-scripts.php on line 133