Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Ša ostaje sam! Ostavile ga i Ivana i Tara!

Objavio: RHT
22/05/2021 12:00 PM

Kao bomba u medijima odjeknula vest da je reper Nenad Aleksić Ša u okviru emisije ”Pitanja gledalaca”, u najgledanijem rijalitiju na Balkanu ostavio, diskvalifikovanu Taru Simov, zbog pitanja i spekulacija da se ona napolju smuca sa bivšim dečkom i drugim likovima.

Međutim, reper se već danas uživo u programu ”Pink” televizije pokajao zbog raskida, nakon čega je odmah usledila i jasna poruka Tare Simov na Instagramu.

– Sad je kasno, žao mi je – napisala je Simova.

Foto:Printscreen/Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner