Background adbanner
calendar

Sreda 6. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRIO FANTASTIKO: “SVOG MUŽA DELIM SA DEČKOM” Bizarna trojka šokirala svet NEĆE JOJ BITI DOBRO KAD SAZNA: Sanjin Horvat se vraća u “Elitu”, a za Kačavendu je spremio SPECIJALNO IZNENAĐENJE! ANITA NAPUŠTA RIJALITI: Matora joj saopštila šta je čeka napolju, Stanojlovićeva SPREMILA PAKLENI PLAN KRV JOJ JE LILA IZ OČIJU ZBOG OVE GREŠKE (VIDEO) Sada je sve JASNO! Isplivao snimak iz njihovog doma: EVO KAKO SE FILIP CAR PONAŠA PREMA O TRUDNOJ ALEKSANDRI! VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Matora je ZBOG OVOGA NAPUSTILA Belu kuću! Anita u AGONIJI Fanovi zabrinuti! “Ne liči na sebe” a bila je NAJLEPŠE LICE HOLIVUDA! (VIDEO) SALE TROPIKO ŠOKIRAO PRIZNANJEM: “Ja se tek sad palim!” OPTUŽEN ZA SE*SUALNO ZLOSTAVLJANJE DECE! Glumac iz serije “Igra Prestola” saslušan u Los Anđelesu Jelena Karleuša uputila saučešće porodici ubijene Vanje: “GLASAM ZA UVOĐENJE SMRTNE KAZNE!” Ovaj muški atribut privlači sve žene: Kao magnet je! Mirka Vasiljević: “Žene sportista moraju da trpe njihov stil života – nije im lako!” (VIDEO) PEVAČICA ŠOKIRALA POTEZOM: Prošetala ulicama u pidžami i papučama – “Kao beskućnik sam” KALIOPI PODELILA INTIMNA SEĆANJA: Prvi put na radiju je bio čaroban trenutak koji i dalje nosim sa sobom! BILA JE MILJENICA U “OPERACIJI TRIJUMF” Mesec dana bila zaglavljena na kruzeru, doživela porodičnu tragediju, a evo kako danas izgleda i čime se bavi Barbara Bobak otkrila jezive detalje sa nastupa: “VRTEO JE PIŠTOLJEM ISPRED MENE!”

SA NJIMA NIKAKO NE ULAZITE U RASPRAVU: Tri znaka koja izlaze kao pobednici iz svađa!

Objavio: RHT
25/09/2023 12:01 PM

Bilo da se svađamo sa supružnikom, najboljim prijateljem ili detetom, čini se da neki od nas nikada ne pobeđuju u svađi. Ponekad nas naša strast prema cilju jednostavno čini previše emotivnim, gurajući svu logiku i jasnoću pod tepih. Drugi put se samo suočavamo s nekim ko uvek dođe spreman i neće odustati dok ne istera svoje.

Foto: Pinterest

Kao i sve, ko pobeđuje, a ko gubi možda ima neke veze s našim horoskopskim znakom, pa evo pregleda na znakova koji će najverovatnije uvek uspeti da izdominiraju raspravom, čisto da biste znali kako da krenete pripremljeni u sledeću debatu.

1. Jarac, apsolutna dominacija

Niko nije miran, hladan i sabran tokom sukoba kao Jarac. Legendarna Doli Parton je čak pretvorila Jarčevu sposobnost da uvek bude na vrhu u meme. “Ja, nakon što sam pobedila u svađi”, napisala je ona na svojoj fotografiji. Jedan od najboljih načina da pobedite u svađi jeste to da uđete u nju sa jasnim, logičnim mislima.

Da li je potrebno doktorirati u onome što pokušavate da dokažete? Naravno da ne, ali Jarčevi se ne plaše da idu korak dalje i istraže krajnje granice – i svoje i osobe s kojom sukobljavaju mišljenja.

Pod vladavinom discipline planete Saturn, naše “rogate kozice” znaju kako da iskoriste ograničenja u svoju korist, uvek pomerajući granice bez prekoračenja ograničenja. Kada se borite protiv legendarnog naučnika Jarca, pobrinite se da dođete s beleškama ili nećete imati šanse.

2. Škorpija, manipulacioni strateg

Poznavati Škorpiju znači primiti duboku ljubav, a ostati blisko upoznat sa Škorpijom znači osećati duboko zastrašivanje. Ali nije njihova zagonetna priroda ono zbog čega Škorpioni pobeđuju, već njihova sposobnost da uvek ostanu pod svojom kontrolom.

Ključ ubeđivanja je da se ne zanosite emocijama dok pokušavate da dokažete svoj stav. Iako je Škorpija vodeni znak, a osećanja su im veoma bitna, oni nisu voljni da spuste gard ni prema kome. Pod upravom planete ratnika Marsa, naši tajnoviti Škorpioni se bave strategijom. Neki bi ovo mogli nazvati manipulacijom, ali oni znaju kod koga to može da prođe.

Foto: Pinterest

3. Devica, analitična pre svega

Tanka je linija između toga da uvek pobeđujete u raspravi i da uvek morate biti u pravu, a Devica često ide vešto po toj liniji. Ipak, i pored toga, one zaslužuju mesto na ovoj listi i to isključivo zato što kad Device misle da su u pravu, obično i jesu u pravu.

Pod vladavinom Merkura, planete komunikacije, tehničkih veština i stalne fleksibilnosti, Device znaju kako da se nateraju da funkcionišu u svakoj situaciji. Njihova supermoć ide svojim tokom mimo njih.

Device uvek pokušavaju da reše problem, tako da nikada ne započinju svađu samo da bi se upustile u nju (poput Ovna). Device razmišljaju brzo i uvek pažljivo razmatraju sve detalje pre nego što krenu napred. Iako je teško priznati poraz (naročito za tvrdoglavog Bika), nikada ne žalite zbog toga što ćete krenuti baš njihovim, devičanskim putem.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner