Background adbanner
calendar

Subota 1. April, 2023

SA KIM SE ČORBA DOPISIVAO PRE ULASKA U RIJALITI?!

Objavio: RHT
12/12/2021 5:00 PM

Bivši dečko Maje Marinković, ali i Teodore Bilanović, Milan Janković Čorba je novi učesnik „Zadruge 5“.

PRINTSKRIN

 

Pored njega do sada su u rijaliti ušle i dve nove takmičarke Nevena Milićević i Ana Jovanović. Čorba je u Zadrugu stigao u kutiji kao specijalan poklon, a po izrazima Maje Marinković i Filipa Cara je moglo da se primeti da nisu baš srećni zbog njegovog ulaska. Milan se sa svima pozdravio kada je došao, ali je njih zaobišao.

 

Kako se spekulisalo i nagađalo da je Marinkovićeva možda trudna i da čeka dete baš sa Čorbom, Dejan je pitao repera šta bi radio ako je to zaista istina, na šta mu je Janković odgvorio: -Sutra da mi javi bilo ko da je to sigurno, prihvatio bih dete i trudio se da budem dobar ćale.

Inače, Milan iz prvog braka ima sina Despota koji ima sedam godina. Pre samog ulaska u „Zadrugu 5“ sada već ne samo bivši nego i sadašnji rijaliti učesnik razmenio je par poruka sa urednicom emisije „City Hype“ koja se emituje svakog radnog dana na Hype televiziji u 18h.

PRINTSKRIN

Kako je Čorba redovan gost Hype televizije, Jovana Popović ga je pozvala da ponovo gostuje kako bi utvrdila da li je zaista tačna infomacija da ulazi u rijaliti. -Čorbo, Čorbice, jel ulaziš za vikend u „Zadrugu“? Ako ne ulaziš pre ponedeljka hoćeš da dođeš kao gost u „City“ u ponedeljak?- upitala ga je Jovana putem poruka. -Hmmm teško.- bio je Čorbin odgovor. Tada se Popovićka našalila i dala zanimljiv zaključak. Znači vrata se otvaraju.

PRINTSKRIN

AUTOR: HYPETV.RS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner