Background adbanner
calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZASMEJAVAO JE CEO SVET, A U SRCU JE KRIO VELIKU TUGU: Patio od bolesti od koje mu je mozak propao, skratio je sebi muke EKSKLUZIVNO: Ana Ćurčić stigla na SUĐENJE! Od Zvezdana ni traga, ni glasa Maja Marinković priznala da li bi rodila dete Filipu Caru!? Zbog njene izjave svi su zanemeli PRIVREMENO SE UKIDAJU SVE TROLEJBUSKE LINIJE U BEOGRADU, SEM JEDNE! Evo o čemu se radi i koliko će trajati radovi! POTPUNI KOLAPS ZBOG MASOVNOG TEHNIČKOG KVARA! Pogođene svetske kompanije, obustavljeni letovi HOROSKOP ZA 19. JUL! Saznajte šta vama kažu zvezde! Ribama predstoji komplikacija na poslu MAJA MARINKOVIĆ U PROBLEMU! Rastrzana između Takija i Krofaka “SVI ZNAJU KAKO JE TEODORA POSTALA POPULARNA! Sigurno ne zbog svog pevanja” Žestoko rešetanje rijaliti učesnika “Džehva, ćerka ti nije svetica!” VUČIĆ I ŠOLC SE OBRAĆAJU U PALATI SRBIJA “Neće se ništa raditi bez pune zaštite ljudi i prirode” (VIDEO) PROBAJTE OBAVEZNO DOMAĆI SOK OD NANE! Osvežava, pojačava imunitet, smiruje glavobolju, a lako se pravi NEMA NIŠTA OD POMIRENJA! MC Stojan i Zorana ekskluzivno za HYPE progovorili: “Nismo zajedno” USKORO! Kreću pregovori o minimalcu! A evo kada bi trebalo da se zna iznos nove minimalne cene rada POTEZ DONALDA TRAMPA RASPLAKAO AMERIKU! Ovo niko nije očekivao od njega! (FOTO) PREDSEDNIK DOČEKAO ŠOLCA U PALATI SRBIJA: Počeo Samit o kritičnim sirovinama u Beogradu, učestvuju Vučić, Šolc i Šefčovič DANAS SLAVIMO SVETOG SISOJA VELIKOG! On je zaštitnik dece, zato ako danas padne kiša klinci obavezno treba da urade jednu stvar SPREMITE SE! Objavljene su nominacije za “Emi nagrade”: Serija “Šogun” apsolutni rekorder

“ŠA JE NASEO!” Mia Borisavljević EKSKLUZIVNO ZA HYPE! ISPROZIVALA SARADNIKA ZBOG “UNIŠTENE KARIJERE” – on joj odbrusio, ona ŠOKIRALA

Objavio: RHT
19/07/2024 8:00 AM

Mia Borisavljević EKSKLUZIVNO ZA HYPE o Ša

Mia Borisavljević nedavno je negativno prokomentarisala Nenada Aleksića Ša, sa kojim je imala uspešne duete u karijeri.

Foto ATA Images

Pevačici se uopšte nije dopalo to što je reper, kako je rekla, uništio karijeru u rijalitiju.

On je jedan primer kako jedan čovek sebi upropasti karijeru, otprilike je to tako. Nemam više ništa šta da kažem o njemu”, glasila je Mijina izjava dok je Ša još bio u rijalitiju.

Nešto kasnije, Borisavljevićeva je za Hype ponovo govorila o reperu, koji se po izlasku šokirao kad je čuo šta je ona izjavila.

To je jako ružno što kaže, samo ću joj reći – nema na čemu! Vezano za njenu karijeru… Ako me razumete šta hoću da kažem. Svako se kači na moje ime da bi dobio medijsku pažnju. Moja karijera će biti gotovakad ja budem želeo”, izjavio je Ša vidno razočaran i šokiran.

Mia Borisavljević EKSKLUZIVNO ZA HYPE o Ša

Sada je HYPE portal stupio u kontakt sa Mijom, koja je prokomentarisala celu situaciju.

Pa naravno da se iznenadio jer se poznajemo i zna da ja nisam iz te priče da o bilo kome pričam ružno. Ja sam rekla da je on jedina javna ličnost sa karijerom u tom rijalitiju. I s obzirom na to da ima šta da izgubi, za razliku od drugih, da može biti primer kako se uništava jedna karijera”, započela je folkerka.

Foto: HYPE TV

“Ša je NASEO!”

“Pitali ste posle toga da li može da se osvesti kad izađe i popravi sliku u javnosti, ja sam rekla naravno da može. Tako da mu je pitanje postavljeno na perfidan način, na šta je on naseo. Ali to je vaša novinarska fora, koja eto često upali kod javnih ličnosti čak i kod onih sa iskustvom, pa dobijete naslov koji vam je bio potreban. I to je nešto, treba to umeti”, zaključila je Mia za HYPE.

Foto ATA Images

Podsetimo, pevačica je stupila na scenu 2008. godine, ali je veliku pažnju publike dobila tek nešto kasnije. Rešila je da snimi spot za pesmu “Kako da ne” u kojem “gola” šeta autoputem.

Kasnije je objasnila kako je imala donji veš i gornji deo takav da može da se bluruje u montaži. S obzirom da joj je prethodni spot I gotovo ceo album tada bio nezapažen, ovim putem je rešila da skrene pažnju na sebe.

“Kasnije su usledili neki hitovi, pa sam opravdala skandalozan početak”, rekla je nedavno Mia.

Kada je reč o Ša, njegova muzička karijera je trenutno na pauzi zbog učešća u rijalitiju. On je trenutno u vezi sa Mionom Jovanović, koja se takođe bavi pevanjem.

Sve vesti o novom rijalitiju IMANJE čitajte klikom na OVAJ LINK.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner