Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Ša izašao iz Zadruge! Kod advokata se sastaje sa Ivanom!

Objavio: RHT
11/05/2021 7:00 PM

Nenad Aleksić Ša danas je na poziv advokata morao da napusti Zadrugu i ode na sastanak sa advokatom kako bi rešio pitanje razvoda sa Ivanom Aleksić.

Nenad Aleksić Sha i Ivana Aleksić-Foto:Printscreen

Kako saznajemo ročište je odloženo jer se Ivana nije pojavila, a Nenad je jutros priznao kako jedva čeka da okonča brak sa još uvek zakonito suprugom. “Ja jedva čekam da se završi proces razvoda, ne osećam se loše. Ja nisam ništa uradio slučajno, uradio sam jer sam zavoleo tu osobu, jedva čekam to finale da se razvedem. Mene ljubav pokreće, a meni mnogo fali da je Tara tu”, bio je iskren Ša. Baš na današnji dan, kada je zakazano ročište za razvod, Tati Simov i reperu je tri meseca veze, a Simova mu je tim povodom organizovala iznenađenje i iznad dvorišta Zadruge pustila šarene balone kao i balon na kom je pisao Nenadov nadimak ‘Sha’, nakon čega se reper rasplakao. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner