Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

S prvom pesmom doživela debakl Muž je ostavio bez dinara, pa od pevanja hoće da zaradi!

Objavio: RHT
07/06/2021 12:01 PM

Manekenka Sandra Obradović proslavila se u rajalitiju “Farma”, kada je tadašnjeg verenika, odbojkaša Ivicu Jevtića, prevarila sa Markom Đurovskim. U maju prošle godine prijavila je svog tadašnjeg partnera V.B. za nasilje u porodici. Sandra je tada sve iznela u javnost i zatražila pomoć nadležnih. On je nju optuživao da je alkoholičarka, kao i da nije dobra majka a potom je oduzeo sina, za kojeg je uspela da se izbori i vrati ga kod sebe.

Sandra Obradović-Foto:Printscreen Instagram

Obzirom da je muž ostavio bez dinara, Sandra je odlučila da se još jednom oproba kao pevačica. Prvu pesmu “Milion” snimila je 2019.godine, ali nije dobro prošla. Ovog puta se nada da će joj krenuti od ruke i da će imati više uspeha, te da će od ovog posla moći da živi i izdržava dete.

Sandra Obradović-Foto:Printscreen Instagram

“Sandra je našla pesmu koja joj leži, sad je na redu studio i snimanje. Naravno planira odmah i da je ekranizuje. Trebalo bi do avgusta sve da bude spremno” kaže izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner