Background adbanner
calendar

Utorak 10. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“VIDELA SAM SNIMAK SA SAHRANE MOJE MAJKE” Bojana Pavlović otkrila DETALJE: “Tamo nikog nije bilo” ”MAJKA NAS JE ISKORIŠĆAVALA DA BI KRALA NOVAC OD MUŠKARACA KOJE JE STALNO MENJALA!” Potresna ispovest Bojane Pavlović u emisiji “(NE)DOKAZANI” “Možeš da mi NAPRAVIŠ DETE!” JEDVA PUNOLETNA DEVOJKA se MOTA OKO GASTOZA, koji ne zna šta ga je snašlo! Evo kako je REAGOVAO UŽIVO U EMISIJI! Anđela šaputala u bubicu da joj PRODUKCIJA NAMEŠTA? “E, nećete, ne zvala se ja…” MAJA I CAR VIĐENI ZAJEDNO U NOVOM VINODOLSKOM!? Obnovili VEZU, pa se KRIJU!? Ona ih RAZOTKRILA: “Seli su u crni Mercedes i odjurili!” Zolu će ovo DOTUĆI! Poslata mu je PORUKA na koju neće ostati IMUN! Tek kreće HAOS! STANISLAV KROFAK POSLAO ŠA PORUKU IZ SPOLJNOG SVETA PREKO BEBICE!? Rešili da isprovociraju repera!? Ove reči mu odzvanjaju u glavi! (FOTO) (PREMIJERA) “OCU JE SEKIROM ODRUBLJENA GLAVA! Majka nas je klela da ćemo se RASPASTI OD RAKA, na kraju je nju POJEO KANCER, umrla je SAMA!” NAKON SKORO POLA VEKA, GRUPA “RIBLJA ČORBA” PRESTAJE DA POSTOJI! Smrt Bore Čorbe promenila sve! Kraj jedne ere posle izlaska posthumnog albuma! Muž Aleksandre Prijović LJUBI SANDRU AFRIKU! Isplivao SOČAN SNIMAK iz kafane! Pljušte KOMENTARI: “Šta će reći Prija za ovo?! (VIDEO) KAKAV BLAM! Milica Veselinović NIJE ZNALA da je SNIMLJENA pa pričala SVE O ODNOSU sa STEFANOM KARIĆEM! A onda spomenula i BEBU UMRO POZNATI SRPSKI MUZIČAR! Estrada TUGUJE! “S OBZIROM DA JE PAO NA MILJANU KULIĆ, MOŽE I NA NJU!” Trudna Milica Veličković se hitno oglasila nakon što je Monika Stanojkova javno priznala da joj se sviđa zauzeti Terza! Pevačica NE ŽIVI U SRBIJI otkako se VERILA?! Gubi joj se SVAKI TRAG! Ovakvoj BAJCI je SVEDOČILA! (FOTO) “NIKADA SE NEĆU OŽENITI!” Dejan Milićević izneo intimne detalje iz života, pa se obratio Usiljaninu u emisiji: “Jesi li ti normalan?” Fotograf bez dlake na jeziku! Crni luk može i da ŠTETI ORGANIZMU: Evo kada!

Uhapšene Ruskinje zbog krijumčarenja ljudi!

Objavio: RHT
10/09/2024 4:01 PM

Uhapšene Ruskinje zbog krijumčarenja ljudi!

Kako saopštavaju iz Policijske uprave u Zaječaru, navodno dve Ruskinje uhapšene su danas.

Razlog haošenja se navodi zbog pokušaja nedozvoljenog prelaska državne granice i krijumčarenja ljudi!

Foto: Pinterest

U njihovim putničkim vozilima pronađeno je osam iregularnih migranata.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su O. K. (1960) i P. K. (1997), državljanke Rusije. Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. Policija je u Zaječaru, u putničkim vozilima „sitroen“ i „reno“ kojima su upravljale O. K. i P. K., zatekla ukupno osam iregularnih migranata“,.stoji u saopštenju. prenosi Zajecar.online.

Osumnjičenima je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i one će, uz krivičnu prijavu, biti privedene Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Pokušaji krijumčarenja postaju učestali?

Podsećamo, pre manje od nedelju dana, na teritoriji grada Zaječara uhapšen je navodno državljanin Hrvatske. Granična policija u njegovom kombiju zatekla je čak 33 iregularna migranta.

Krajem avgusta, u Knjaževcu je uhapšen Leskovčanin, koji je prevozio 18 iregularnih migranata. piše “Zaječaronline”.

Rekorder iz Aranđelovca

Negativni rekord tokom avgusta oborio je B.P. (1993) iz Aranđelovca koji je navodno prevozio 42 migranta.

Uhapšeni B.P. je sporednim putem, umesto preko graničnog prelaza Vrška Čuka, iz Bugarske u Srbiju sporednim neasvaltiranim putevima prošvercovao kako se navodi 42 iregularna migranta.

Inače, Vrška Čuka je oko 12 kilometara udaljena od Zaječara. B.P. je vozio običan kombi bez prozora i unutra, stojeći, ugurani su navodno bili migranti. Na samom ulazu u Zaječar, iz pravca graničnog prelaska sa bugarskom. Zaječarska policija je zaustavila kombi uhapšenog krijumčara ljudi. Organi reda otvorili su i zadnja vrata i šokirali se kada su navodno počeli da izlaze ljudi.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/Zaječaronline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner