Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

RUSKA STARLETA POMERA GRANICE PROVOKACIJE I EROTIKE (FOTO)

Objavio: RHT
01/04/2021 8:00 AM

Ruska influenserka, Lili Ermak, je prošle godine pokrenula novi “trend” na Instagramu, kada je umesto haljine na sebe navukla papirnatu kesu (da, dobro ste pročitali), a sada je postavila novi izazov – najoskudniji “bikini”!

Njen bikini, ili šta god da je, nije od klasičnog materijala, već od nakita, pa je dole sve na izvol’te…

Foto: Printscreen Instagram

Tračice i svakakve trougliće smo već viđali, ali ovakav donji deo bi se malo ko usudio da obuče.

Foto: Printscreen Instagram

Instagram nalog ove provokativne Ruskinje, koja ima skoro 2 miliona pratilaca, prepun je golišavih fotki, a ovo su samo neke od njih – procenite da li je u pitanju bikini ili donji veš!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner