Background adbanner
calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Asmin EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Otkrio da li ULAZI U RIJALITI! Spomenuo Staniju – evo kakva je situacija dok mu BIVŠA ANELI MERKA GASTOZA! Dušica Jakovljević sa Filipom Carem imala S*KS U ETNO SELU! VIĐALI SE PRE ELITE! “OTEŽANO GOVORI ZBOG BOLESTI! STID I SRAMOTA” Marija Kulić objavila prepisku sa MEDICINSKOM SESTROM: “Ne dozvolite da se prikrije zločin” NAJSTRAŠNIJA ISPOVEST DO SADA: “MAJKA SE RASPALA OD RAKA” Prvo i jedino oglašavanje Bojane Pavlović o SMRTI OCA “Bio je alkoholičar!” CITY HYPE: Milan Čorba prisetio se poznanstva sa rok legendom Borom Đorđevićem! Vanja Mijatović o Gastozzu, muzici i braku EVO OD KADA SE ZNAJU GASTOZZ I ANELI! SVE SE SAZNALO! Ahmićeva pokušavala ovo da sakrije kao zmija noge! Procureli skandalozni detalji! (FOTO) AU! Novi estradni rat pevačica! Pale teške reči zbog različitog mišljenja o rijalitiju i plastičnom hirurgu “MOM OCU JE PRIŠLA BOŽIJA DEVOJKA U BELOM, KOJA MU JE REKLA DA ĆE SE VIDETI U SEDAM UJUTRU!” Bojana Pavlović o stravičnom ubistvu MARIJA KILIBARDA HITNO OTKAZALA ODMOR ZBOG OVOGA! Trudna voditeljka je pred porođajem, a ovo joj se desilo u poslednji čas! “JA IMAM PAPIR DA NE SMEM U RIJALITI” Skandal! Ova učesnica SVA ISKRIVLJENA U LICU! Razbijala kapiju (VIDEO) (HYPE PAPARAZZO) EKSKLUZIVNO! Otkrivamo kako izgleda Gasttozzova DEVOJKA! Krije je kao zmija noge, a već neko vreme ŽIVE ZAJEDNO (VIDEO) MARIJA KULIĆ ODLUČNA! Presavila tabak pa sve obelodanila o tužbi koju pokreće?! (FOTO) “Kao POKONDIRENA TIKVA!” Bahata Anđela BESNI jer NIJE POPILA KAFU! Urnišu je na mrežama: “Helga, Madam Prdež…” (VIDEO) “KAKO JE TAMO GORE, S DRUGE STRANE” Potresne reči repera na petu godišnjicu Gruove smrti (FOTO) OTKRIVENA TAJNA STARA 50 GODINA! Bora je bio zaljubljen u koleginicu! Evo šta je ona priznala, niko nije ni slutio ovo! PREDSEDNIK VLADE VUČEVIĆ O INVESTICIJAMA! “Fabrika Linglonga dobra vest za Srbiju, moraće da poštuju sve standarde u ugovoru”

DVA DANA POSLE SAHRANE BORE ĐORĐEVIĆA! Oglasio se Dule Savić pa sa knedlom u grlu progovorio o rokeru

Objavio: RHT
09/09/2024 10:32 AM

Dva dana posle sahrane Bore Đorđevića, oglasio se on!

Legendarni roker, Bora Đorđević, preminuo je u četvrtog septembra u Kliničkom centru u Ljubljani u 72. godini, a u subotu 7. septembra je sahranjen u svom rodnom Čačku. A na večni počinak ispratillo ga je mnogo prijatelja, muzičara, ali i sveta iz različitih poslovnih sfera.

foto: Ata images/ilustracija

Čuveni fudbaler, Dule Savić je sada sa knedlom u grlu govorio o svom pokojnom prijatelji, Bori Čorbi, čija ga je smrt duboko potresla.

Dva dana posle sahrane Bore Đorđevića, oglasio se on!

– Bora je pre svega ogromna, možda i najveća legenda među srpskim rokerima, pesnicima i među zvezdašima. Do skoro smo se dopisivali i slali poruke jedan drugome. Znao sam da je u lošem stanju. Njegovo zdravlje je bilo odavno ugroženo. On se borio koliko je mogao, ali ne možete preko onoga što nije u vašoj moći – rekao je Savić i dodao:

– Kada sam čuo… Video sam na mrežama da je u bolnici. Hteo sam da mu napišem poruku. Nismo znao šta bih pametno mogao da napišem, a da ne bude ono otrcano: “Drži se druže! Pobedićeš!” A znam koliko je loše da ni Džingis-kan ne može to da pobedi, a kamoli on – naveo je Savić.

Hypetv.rs/Razgovori sa Zlojutrom/J.V.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner