Background adbanner
Background adbanner

RIJALITI ZVEZDA SILOVANA U PARKU SA SEDAM GODINA! To nije bio kraj njenoj traumi!

Objavio: RHT
31/07/2022 10:00 PM

Jedna od najpopularnijih britanskih starleta i rijaliti zvezda  Kejti Prajs koja je često bila na meti osuda zbog neprimernog ponašanja i previše plastičnih operacija, ispričala je da je silovana kada je imala samo sedam godina, a da se sa dvanaest godina već zabavljala sa jednim momkom, tačnije fotografom koji je završio u zatvoru.

Foto: Printscreen YouTube

Naime, Kejti je istakla da je zlostavljanje uticalo na njen život, pričala je i o drugim neprijatnim situacijama koje je doživela, a zbog kojih je išla na terapiju.

– Silovana sam kao dete, sa sedam godina. To je u mojoj prvoj knjizi. Bila sam u parku –  rekla je Kejti u podkastu Ani Mak, a onda je progovorila i o drugim incidentima zbog kojih je išla na terapiju.

– Onda sam se spetljala s fotografom koji je završio u zatvoru. Bio je opsednut sa mnom. Snimio je neprimerene fotografije za koje sam u to vreme smatrala da su nevine. Imala sam samo 12 godina – rekla je rijaliti zvezda i otkrila detalje.

– Naterao me da poziram s isplaženim jezikom. Fotografije su izgledale mladalački, ali za njega je to bilo s****ualno. Pravio je te neke milkšejkove, ali ja ih nisam pila, jer mi se nisu svideli. Tako je drogirao druge devojke – završila je Kejti.

S ovim ružnim iskustvom nisu završila njene traume, ona je spričala da je u međuvremenu “neko pokušao da je ugura u svoj automobil”.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO:

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x