Background adbanner
Background adbanner

Reperka prvi put pokazala trudnički stomak: Kardi Bi svojim kandžama zgrozila je svoje fanove i stomak stavila u drugi plan!

Objavio: RHT
08/07/2021 12:44 PM

Američka pevačica Kardi Bi (28) je uslikana prvi put u javnosti nakon što je objavila da je ponovo trudna i da čeka drugo dete.

Naime, reperka je nedavno na društvenoj mreži Instagram potvrdila da očekuje bebu sa svojim suprugom Ofsetom.

Ona je tada pozirala naga, bez grudnjaka, samo u donjem vešu, dok ju je za stomak držao njen muž Ofset (29) za koga se udala 2017. godine na tajnoj ceremoniji.

Par je veoma srećan zbog dolaska prinove, a iako je reperka podnela zahtev za razvod 2020. godine, čini se da su svi bračni problemi rešeni i da je bilo suđeno da ostanu zajedno i dobiju još jednu bebu.

– Slušali smo jedno drugog, komunicirali, molili se i tada je Bog blagoslovio nas i našu porodicu sa još jednim malim blagoslovom. Naš dom je sada veoma blažen, a mi smo spremni i tako srećni! Puno vam hvala svima na čestitkama i lepim željama – napisala je tada Kardi Bi u opisu fotografije.

Kardi je sada uslikana kako izlazi iz jednog restorana u Los Anđelesu u šarenoj odeći, a tom prilikom joj se video trudnički stomak.

Ona je zatim ušla u svoj automobil i pokazala “kandže” koje ima na rukama. Reperka se tom prilikom isplezila paparacima i videlo se da je lepo raspoložena.

“Fuj nokti”, “Carica”, “Prelepa je trudnica”, “Najzanimljivija reperka ikada”, glasili su komentari fanova, a njene fotografije možete pogledati u galeriji u tekstu.

Foto: Printscreen Instagram

Izvor: Telegraf

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x