Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

RENDEZ-VOUS SA MILOVANOM: Lea Stanković iskreno o svima i svemu!

Objavio: RHT
09/05/2021 11:00 AM

U emisiji “Rendez-vous sa Milovanom”, koja se emituje na najgledanijoj kablovskoj televiziji HYPE, gošća je bila mlada influenserka Lea Stanković.

Lea je sa samo dvadeset godina napravila inpozantnu karijeru snimajući kratke videe sa svojom, u početku sa svojom drugaricom, ali i sa svojim bratom. Danas Leu prati 756.000 ljudi samo na Youtube.

Milovan joj je postavljao interesantna pitanja, za koja se i ona iznenadila, a šta je sve otkrila pogledajte u video-prilogu:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner