Background adbanner
Background adbanner

Rendez-vous sa Milovanom-Anna Lazarević: “Bila sam u tajnoj vezi sa influenserom”!

Objavio: RHT
30/05/2021 8:37 AM

“Devojka koja je stvarno primer svojim pratiocima, ona trenira, ona peva, ona pleše, ona glumi…”, najavio je Milovan svoju gošću Annu Lazarević, u emisiji “Randez-vous sa Milovanom”, koja se emituje svake subote na najgledanijoj kablovskoj televiziji Hype.

Milovan Stijović i Anna Lazarević-Foto:Printscreen Youtube

Najpopularniji influenser Milovan Stijović u svojoj autorskoj emisiji “Rendeu-vous sa Milovanom” ugostio je, kako je rekao, najpraćeniju jutjuberku Annu Lazarević.

Kao i svakom svom gostu, Milovan je i Anni, postavljao mnoga pitanja među kojima su bila i ona nezgodnija. Tako je Milovan, u delu emisije koji je nazvao “vruća stolica”, pitao Annu da li je bila u tajnoj vezi.

Ovaj interesantan format možete pogledati u videu:

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x