Background adbanner
calendar

Sreda 22. Mart, 2023

Relja PROGOVORIO o duetu sa Vojažem!

Objavio: RHT
14/05/2021 4:00 PM

Od kada je kročio na muzičku scenu, Mihajlo Veruović, poznatiji kao Voyage, isticao je da mu je Relja Popović veliki uzor i idol u muzici, te nije skrivao da bi u daljoj karijeri voleo da snimi duet sa njim.

Sada se na Youtube-u pojavila i demo verzija pesme ,, Nisam svoj”, koja je potpisana kao da je izvode upravo Voyage i Relja.

Relja Popović-Foto_Printscreen/Instagram

Sudeći po komentarima ispod pesme, fanovi obojice su oduševljeni ovim spojem, međutim, obožavaoci su bili u rebusu, jer tvrde kako je u pesmi samo Reljin glas. 

S obzirom na to da o ovome pevači uopšte nisu govorili i da numera nije poznata široj javnosti, kontaktirali smo Popovića da vidimo o čemu se radi i da li je u pitanju zajednička kolaboracija koja je slučajno prcurila u javnost.

Relja je bio jasan, te je bez razmišljanja demantovao da je u pitanju pesma koju je snimio sa mladim Vojažem, međutim po pitanju moguće kolaboracije u budućnosti je odlučio da ostane misteriozan. 

Mihajlo Veruović Voyage-Foto:Pritnscreen

Podsećamo, nedavno je Relja za naš portal prokomentarisao Mihajla i otkrio nam da ne vidi ništa loše u tome što za Veruovića govore da je “novi Relja”. 

– To je super. To znači da u njemu vide potencijal i perspektivu da postane veliki izvođač, što mu ja svakako želim. Mislim da nema potrebe da sada ja ocenjujem da li tu nešto manje ili više liči, svi smo nekim ili nečim bili inspirisani u nekom momentu. Mislim da je on jednom prilikom čak i izjavio da sam mu ja jedna od inspiracija – rekao je Popović. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner