Background adbanner
Background adbanner

Redovno sam spavala s mužem, a sad ga varam sa KOMŠIJOM: Stariji je 16 godina i uvek vodimo ljubav OVDE

Objavio: RHT
13/10/2021 4:30 PM

32 – godišnja Engleskinja je priznala da je nezasita kad su odnosi sa muškarcima u pitanju, zbog čega je odlučila da se upusti u avanturu sa svojim komšijom.

– Imam 32 godine i u braku sam sedam godina. Teško podnosim ljubomoru mog muža, a decu još uvek nemamo.

– Redovno vodim ljubav sa mužem svako jutro pre posla. Moj muž je mnogo ljubomoran jer me svi njegovi prijatelji žele pored sebe – objašnjava ona i nastavlja:

Printskrin

– Jednom prilikom prijateljica me je upoznala sa zajedničkim komšijom koji je stariji od mene 16 godina. Oduvek sam volela starije muškarce, a pre braka sam takođe bila sa starijima ali i oženjenima. Čak i moja drugarica povremeno vodi ljubav s njim, a mene to još više privlači.

– Odmah mi se svideo jer je visok, prosed, ali mladolik. Nije se nikada ženio. Dok sam sedela s njim i pričala, odlučila sam da se prepustim strastima i počeli smo da se dodirujemo. Onda smo otišli u šetnju kraj reke i stali smo kraj nekog žbunja.

– Tada smo počeli strastveno da vodimo ljubav. Viđali smo se sve češće, a počeli  smo da se sastajemo pored reke, blizu žbunja – završila je svoju priču.

 

Hype televizija je dostupna na kanalu broj 146 za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, i na kanalu broj 46 za korisnike Supernove, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

PRATITE NAS

FACEBOOK

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x