Background adbanner
calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BIZARNO, PRIZOR TERA NA POVRAĆANJE! Deseingerici fan lizao… Šok nad šokovima ŠOK PRIZNANJE O NATI BEKVALAC! NJENA SESTRA RAZVEZALA JEZIK! Iznela sve detalje o njihovom odnosu:”Bila je grozna prema meni maltretirala me je” MIONA I STANISLAV VODILI LJUBAV U HOTELU, SVE JE OTKRIVENO!? Pojavili se detalji sa medenog meseca, nastao muk! SASLUŠANI NOVI SVEDOCI U SLUČAJU UBISTVA DANKE ILIĆ (2) Evo šta su otkrili u Tužilaštvu! PREDSEDNIK VUČIĆ SE OBRAĆA JAVNOSTI: “Podižemo saradnju sa afričkim i azijskim zemljama” (VIDEO) Sandra Afrika otkrila sve o sukobu sa Majom Marinković i Stanijom!Pevačica progovorila o stambenom pitanju! PEVAČICA SVE ODUŠEVILA, POKAZALA OBLINE! Uvek zakopčana do grla, a sada u bikiniju (FOTO) MAJKA SLOBE RADANOVIĆA U BOLNICI! Prva fotografija sa lica mesta! (FOTO) Predsednik primio akreditivna pisma ambasadora! Tim povodom se oglasio: “ZA SRBIJU NE POSTOJE VELIKE I MALE ZEMLJE, VEĆ PRIJATELJI I PARTNERI” NEVALJALA MILICA! VRELA I MOKRA! Pevačica se skinula gola, usijale se mreže! Ovako je dovela liniju do savršenstva VULIN UPUTIO JASNU PORUKU: Srbija je mala zemlja, ali nije toliko mala da bi odustala od sebe i svog prava da bira prijatelje REĆI ĆE SVE ŠTO SU VIDELI: Ovo su imena novih svedoka u slučaju ubistva Danke! Prve komšije Ilića u Banjskom Polju nešto znaju?! Predsednik primio akreditivna pisma ambasadora: Grupnoj predaji akreditivnih pisama prisustvovali su ambasadori ohih država! (VIDEO) DANAŠNJI HOROSKOP: Devicama energija na vrhu, Škorpije uznemirene EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA! Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić(2) dovedeni u Više javno tužilaštvo! Danas je najavljeno svedočenje NOVIH SVEDOKA ŠOK! NIKOLA JOKIĆ UHVAĆEN KAKO SE OPIJA U KLUBU? Dočekao jutro u društvu OVE pevačice?

RAZVOD NAKON 18 GODINA BRAKA I TROJE DECE!

Objavio: RHT
03/05/2023 6:00 PM

Glumac Kevin Kostner i njegova supruga Kristin Bomgartner razvode se nakon 18 godina braka i troje dece, prenosi “Pipl”.

Foto: Ian West / PA Images / Profimedia

Kostner i Bomgartner venčali su se 2004. godine i dobili su sinove Kejdena i Hejsa, kao i kćerku Grejs. Glumac iz prethodnih veza ima još četvoro dece.

U jednom intervjuu ranije ove godine, Kostner je govorio o svojoj supruzi i istakao koliko mu znači u životu. “Sve je lepše zbog nje. Kuća je lepša zbog nje, sve je toplije oko nje. Radi male stvari kojima pokazuje snagu ljubavi”, rekao je glumac.

Par se upoznao 1990. godine na snimanju reklame za jedan brend, ali su tek nakon nekoliko godina počeli da se zabavljaju. U jednom intervjuu, Kostner je otkrio da mu je Kristin rekla već na početku veze da želi veliku porodicu. Nakon šest godina zabavljanja, dala mu je ultimatum da se venčaju i započnu sa stvaranjem porodice, ili da se rastanu.

Iako je rastanak Kostnera i Bomgartner iznenadio mnoge obožavaoce, par nije izdao nikakvo saopštenje o razlozima za razvod.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner