Background adbanner
Background adbanner

RAZOČARANA NAKON SMRTI SUPRUGA: “Ništa nije isto” Nikolina Pišeg PRVI PUT otvorila dušu!

Objavio: RHT
25/09/2022 5:30 PM

Voditeljka Nikolina Pišek u svom velikom intervjuu progovorila je iskreno o životu nakon smrti supruga Vidoja Ristovića.

Foto: ATA Images

Naime, na samom pičetku intervjua Nikolina se dotakla tragedije koja ju je, malo je reći slomila. Ovom prilikom otkrila je kako sada živi i na čemu joj je najveći fokus. Takođe, voditeljka priznaje da je na svojoj velikoj bol videla koliko ima pravih prijatelja.

-Trenutno sam okupirana preslaganjem u svom životu. Situacija je slična kao da vas je pogodio zemljotres, sudare se tektonske ploče, dođe do ogromnih pomaka, odjednom vaša realnost se promeni, i ništa nije isto kao što je bilo pre. Onda sledi niz manjih potresa, vibracija koje naprosto slažu stvari na svoje mesto, tako da još neko će vreme proći dok se meni teren ne stabilizuje i dok sve ne sedne na mesto na kojem bi trebalo biti. Mogu potpuno realno shvatiti u kojoj novoj realnosti sad zapravo živim, i mislim da tu nisam jedina – započela je Nikolina.

-Prijateljstva su strašno važna i izvanredno je posložiti život na neki način ko su ti ljudi na koje možeš računati. Ali ovakve tektonske promene te uvek iznenade, tako da za neke ljude za koje sam mislila da su oni na koje mogu uvek računati, sam shvatila da su tu bili samo dok je bilo dobro, i da su bili zapravo jako toksični. Ali ima opet onih koji su celo vreme bili autentični i koji su iskreni i pravi. Ali ono što je lepo što se dogodi smena, i dođe do nekog filtriranja i neki prođu kroz to sito, neki ostanu na površini, a stvore se i neki novi – ispričala je Nikolina.

Potom se dotakla povraka na “male ekrane”:

-Trenutno me ovaj moj angažman veoma veseli, veseli me sve što mi znači nekakvu distrakciju od situacije u kojoj jesam, odnosno nešto što će biti moja nova realnost, veselim se takvim situacijama jer to su zapravo pozitivne promene. Znači ima loših, ima pozitivnih promena, a ovo je jedna od pozitivnih, to je nešto čega će nadam se biti sve biti sve više, jer bi to značilo da se situacija normalizuje u mojoj nekoj novoj realnosti i da je to nešto od čega će biti satkan moj budući život. To naprosto znači, da odškrineš jedna vrata, pa se otvaraju druga – rekla je Nikolina.

BONUS VIDEO:

Izvor: Avaz

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x